Osmeh ne skida sa lica: Sanja Marinković spremna za novo životno poglavlje (foto)

Osmeh ne skida sa lica: Sanja Marinković spremna za novo životno poglavlje (foto)

Autor: | 27/08/2020

0

Sanja Marinković uživala je u četrnaest godina dugoj ljubavi sa rediteljem i producentom Aleksandrom Uhrinom. Njih dvoje imaju sina Strahinju, zbog koga su ostali dobri prijatelji, ipak, Sanja je javno priznala da je ljubavi došao kraj.

Sanja Marinković razvod, nije potvrdila, ali ga je nagovestila

– Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak, i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi – objavio je "Blic" kratku voditeljkinu poruku.

Pročitajte: Maske su pale - Sanja Marinković konačno odgovorila na pitanje da li se razvela

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Jul 5, 2020 at 7:47am PDT


Sanja je odlučila da se u trenutku kada je njen razvod glavna tema medija, povuče iz javnosti, pa je otputovala na more. Neko vreme bila je u Rovinju, a sada je vikend provela u Crnoj Gori.

Na njenom "Instagram" profilu, primetno je da je Sanja Marinković razvod ostavila iza sebe. Ona blista i u petoj deceniji ima čime da se pohvali. Ipak, ono što je privuklo posebnu pažnju je poruka, koju je voditeljka napisala ispod niza fotografija, koje su obeležile vikend na crnogorskom primorju.

Pročitajte: Sanja Marinković proslavila rođendan - Često citiram stihove “Nemam više vremena”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on Aug 26, 2020 at 11:56am PDT

- Uverena sam da treba bar jednom u životu da dozvolimo da nas strast potpuno obuzme, da joj se predamo i uživamo u svojoj novoj životnoj ulozi - napisala je Sanja.

Kako već dugo sa lica ne skida široki osmeh ostaje nam samo da se zapitamo, da li se u život lepe voditeljke i autorke emisije "Magazin In" uselila nova ljubav, koja je povod za njenu očiglednu sreću?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac, Instagram

Pročitajte još