Sanja Marinković konačno ima razlog za slavlje: Voditeljka nije krila oduševljenje

Sanja Marinković konačno ima razlog za slavlje: Voditeljka nije krila oduševljenje

Autor: | 02/03/2021

2

Rođendan Sanje Marinković - to su samo brojke ukoliko se duhom osećaš mlađe...

Poznata voditeljka ,,Magazina IN", Sanja Marinković, danas ima veliki razlog za slavlje posle brojnih teških trenutaka koji su joj se izdešavali tokom prethodne godine. Naime, Sanja danas proslavlja 47. rođendan u društvu najužeg kruga ljudi, porodice i prijatelja, s obzirom na epidemiološku situaciju u zemlji. 

Pročitajte: Rođendan Sanje Marinković - Često citiram stihove "Nemam više vremena"

Ata Images

 

Voditeljka se pohvalila videom na Instagramu kako su je u ponoć iznenadile najbolje prijateljice došavši joj na vrata sa velikim buketom ruža, balonima i tortom. Ona nije skidala osmeh sa lica i oduševljeno je gledala u prijateljice dok su joj one pevale rođendansku pesmu.

 

 

- Sreća je način postojanja. Sreća nije mala osoba. Sreća je moja duša. Kada smo okruženi dragim ljudima koji nam čine život lepšim tada godine ispunjavamo životom i ne razmišljamo koliko imamo svećica na torti. Tretmani lepote i mladosti počinju u srcu i duši. Zahvalna svima na predivnim čestitkama. Zahvalna posebno mojim prijateljicama na najlepsem iznenađenju u ponoć. ( važno je da sam mami rekla da se obuče jer imamo goste i šampanjac, a što sam ja bila pospana - nema nikakve veze) - napisala je novinarka u opisu videa iznenađenja.

Marinkovićeva konačno ima osmeh na licu, s obzirom na to da je tokom 2020. godine prebrodila veoma teške trenutke, naime, prvo se razišla nakon 15 godina zajedničkog života sa suprugom Aleksandrom Uhrinom, zatim joj je preminuo otac da bi krajem godine kao bomba odjeknula vest da su popularne voditeljke Sanja Marinković i Vesna Dedić stavile tačku na prijateljstvo koje je trajalo više od dve decenije.

Pročitajte: Sanja Marinković ekskluzivno za "HELLO!" - Prava istina o novoj ljubavi posle razvoda

 

 

Komentari (2)

Loading
Sajra 16:16 03.03.2021
Odgovori

Neverovatno iritantna i pojavom i govorom izvestacena bez imalo urodjene zenstvenosti zudeci za ljubavlju kao i koleginica Snezana Dakic ne shvataju da muskarci beze od takvih folirantkinja .

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti