Hurem više ne izgleda ovako, fanovi u šoku: Zašto si to uradila? (foto)

Hurem više ne izgleda ovako, fanovi u šoku: Zašto si to uradila? (foto)

Autor: | 18/03/2021

0

Promena Merjem Uzerli neke će oduševiti, neke ostaviti bez teksta. Popularna turska glumica, koja se nedavno porodila drugi put i rodila drugu ćerku, uživa u roditeljstvu, ali izgleda da je počela i sa novim projektima, te je zbog jednog drastično promenila fizički izgled.

Pročitajte: Ćerke Merjem Uzerli su božanstvene, najnovije porodične fotografije oduševile svet

AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Otkad je stekla svetsku popularnost zahvaljujući ulozi sultanije Hurem, u hit seriji „Sulejman Veličanstveni“, neprestano izaziva pažnju javnosti. Lepa glumica tursko- nemačkog porekla često eksperimentiše odevnim kombinacijama, a poznata je i po tome što obožavatelje iznenadi novom frizurom. To najbolje znaju njeni pratioci na društvenim mrežama.

Promena Merjem Uzerli koja je juče osvanula na „Instagramu“ sve je zaprepastila. Naime, turska zvezda je ovog puta kosu ofarbala u ljubičasto. Premda su se mnogi šokirali fotografijama, bilo je i pozitivnih komentara na njen novi izgled. Merjem Uzerli je neko vreme eksperimentisala plavom bojom, pa je napravila veliku promenu – ofarbala se u smeđe i drastično skratila kosu. Inače, njena prirodna kosa je svetlosmeđa.

Pročitajte: Promena Merjem Uzerli - Glumica više nije fatalna Hurem, ova frizura ju je potpuno promenila

 

 

Podsetimo, glumica iz prve veze sa 17 godina starijim čovekom ima ćerku Laru Jemine, a nedavno je partneru koga krije od očiju javnosti rodila naslednicu Lili Koi. Godinama živi u glavnom gradu Nemačke, gde je i upoznala sadašnjeg partnera.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još