Slavna Hurem se oglasila iz porodilišta: Uz prvu fotografiju bebe, glumica otkrila i ime!

Slavna Hurem se oglasila iz porodilišta: Uz prvu fotografiju bebe, glumica otkrila i ime!

Autor: | 09/01/2021

0

Porodila se Merjem Uzerli, slavna nemačka glumica, turskog porekla. Najpoznatija po ulozi sultanije Hurem, Merjem je osvojila srca domaće publike, koja na društvenim mrežama pomno prati svaku njenu objavu.

Porodila se Merjem Uzerli i na svet donela zdravu devojčicu. Čim se malo oporavila, slavna Hurem oglasila se na "Instagramu" i svetu predstavila svoju princezu.

- Juče 8. januara 2021. godine, najdraža moja. Tata i ja smo presrećni što si došla u našu porodicu. Blogosloveni smo i srećni što si nam se pridružila. Budi uvek beskrajno zaštićena - napisala je na "Instagramu" glumica.

Podsećamo, iz ljubavi sa Kanom Atešom, Merjem već ima šestogodišnju ćerkicu Laru, a svog sadašnjeg partnera skriva od radoznalih pogleda javnosti.

Ime svoje tek rođene ćerkice, slavna glumica takođe je otkrila u pomenutoj objavi. Devojčica se zove Lili Koi.

U septembru je za turske medije Merjem otkrila da je oduševljena proširenju porodice i da sa partnerom ima ozbiljne planove. Ipak, njegov identitet nije želela da otkriva.

- Lara je već dugo želela brata ili sestru, presrećna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti - rekla je tada ona i dodala:
- A i ja sam sretna jer osnivam vlastitu porodicu.

Pročitajte: Merjem Uzerli objavila božanstvene fotografije samo nekoliko dana pre porođaja, oduševiće vas izgledom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by

Najnovije vesti