Ćerke Merjem Uzerli su božanstvene, najnovije porodične fotografije oduševile svet

Ćerke Merjem Uzerli su božanstvene, najnovije porodične fotografije oduševile svet

Autor: | 01/02/2021

1

Ćerke Merjem Uzerli njenom životu dale su jedan novi smisao, za koji pre nekoliko godina nije mogla ni da sanja da postoji. Pre nešto manje od mesec dana, glumica je na svet donela svoju drugu ćerkicu, a iako o blagoslovenom stanju nije želela mnogo da priča, fotografiju iz porodilišta podelila je sa vernim fanovima. 

Pročitajte: Merjem Uzerli objavila božanstvene fotografije samo nekoliko dana pre porođaja, oduševiće vas izgledom

 

 

- Juče 8. januara 2021. godine, najdraža moja. Tata i ja smo presrećni što si došla u našu porodicu. Blogosloveni smo i srećni što si nam se pridružila. Budi uvek beskrajno zaštićena - napisala je na "Instagramu" glumica. Glumica, koja iz ljubavi sa Kanom Atešom, već ima šestogodišnju ćerkicu Laru,odlučila je da svojoj drugoj mezimici da prelepo ime. Naime, ona i nejn verenika, koga vešto skriva od javnosti složili su se da devojčica dobije ime Lili Koi.

Pročitajte: Slavna Hurem se oglasila iz porodilišta - Uz prvu fotografiju bebe, glumica otkrila i ime

A sada je, srećnija nego ikada, odlučila da celom svetu pokaže svoje neprocenjivo bogatstvo. Okružena najvećom mogućom ljubavlju, glumica je pozirala u društvu svojih mezimica. Ćerke Merjem Uzerli načisto su oduševile publiku njene fanove, pa komentari i lajkovi ne prestaju ni posle skoro 24 sata od objave. Pogledajte koliko je srećna Merjem, koja je pre samo nekoliko godina pokušala sebi da oduzme život i borila se sa opakom depresijom. 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin