Koja žena se usudila da stane na crtu lepoj i moćnoj advokatici: Džordž Kluni vara Amal?

Koja žena se usudila da stane na crtu lepoj i moćnoj advokatici: Džordž Kluni vara Amal?

Autor: | 13/12/2019

0

Javnost šokirana glasinama da Džordž Kluni vara Amal?

Koliko je supruga Džordža Klunija uticajna i moćna govori i činjenica da su pojedini mediji kada je počela da se zabavlja sa slavnom holivudskom zvezdom preneli da sa advokatica za borbu za ljudska prava Amal Alamudin zabavlja sa glumcem. Akcenat su stavili na nju, jer su smatrali da je to zaslužila svojim radom i obrazovanjem, a slavni glumac je bio u njenoj senci.

Uprkos razlikama, njihova veza je opstala, a septembar 2014. doneo je kraj momačkom životu Džordža Klunija. Sada stiže vest da  Džordž Kluni vara Amal,a svi se pitaju ko je žena koje se usudila da stane na crtu lepoj advokatici.

Problemi u bračnoj idili Klunijevih

Pet godina braka je učinilo svoje: Amal Kluni je savršena, ali šta se desilo Džordžu? (foto)

Strani mediji prenose da je razdor među supružnicima počeo kada je Amal izrazila želju da usvoji dete iz Iraka. Glumac se sa tim nikako nije složio, pa su između njih počele sve češće svađe. Problemi su kuliminirali kada se u njihov odnos umešala druga žena, zbog koje se njihova ljubav dovodi u pitanje.  Istina je da ovakve priče nisu novost- Džordž je važio za velikog zavodnika kog do Amal nijedna lepotica nije uspela da ukroti.

Amal Kluni je zbog istančanog modnog ukusa već nekoliko godina na vrhu liste najbolje odevenih dama na svetu

Brak na klimavim nogama: Oko čega se svađaju Amal i Džordž Kluni

Uprkos svim glasinama par se nije obratio javnosti. Džordž je svojevremeno istakao da ne voli da komentariše svoj privatni život, ali izvori bliski paru tvrde da oni vredno rade na rešavanju ove bračne krize.

Skandal koji je uzdrmao porodičnu idilu Klunijevih: Džordž ima vanbračnu ćerku?! Evo šta je istina!

Par se venčao u septembru 2014. godine, a tri godine kasnije postali su roditelji blizanaca Ele i Aleksandra.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty