Bolest je pokvarila njegove planove: Džordž Kluni hitno hospitalizovan

Bolest je pokvarila njegove planove: Džordž Kluni hitno hospitalizovan

Autor: | 10/12/2020

0

Džordž Kluni hospitalizovan! Glumac je hitno primljen u bolnicu gde su mu lekari dijagnostikovali pankeatitis, odnosno upalu pankreasa.

Četiri dana pre nego što je počeo sa radom na novom projektu "The Midnight Sky", Džordž Kluni hitno je prebačen u bolnicu s jakim bolovima u stomaku, prenosi "Mirror". Kluni je zbog pomenutog filma izgubio gotovo 13 kilograma, a veruje se da je njegova dijeta dodatno doprinela pogoršanju njegovog zdravstvenog stanja.

Pročitajte: Ultimatum koji čuva brak - Šta je Amal strogo zabranila Džordžu?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VandyPop 🍿 🎬 🎟 🎶 📺 (@vandypop)

- Mislim da sam se previše trudio da izgubim kilažu i verovatno nisam dovoljno brinuo o svom zdravlju - rekao je Kluni, koji je kroz nekoliko dana trebalo da otputuje na Arktik kako bi počeo sa snimanjem.

Osim što je naglo izgubio veliki broj kilograma, prestao je i da se brije.

Pustio sam veliku, ružnu bradu. Mom sinu se dopadala, jer bi u nju skrivao stvari za koje nisam znao dok ne bih otišao na posao. Moja žena i sestra bile su jako srećne kada sam je obrijao - istakao je glumac.

Džordž Kluni u pomenutom filmu tumači lik Avgustina, usamljenog naučnika na Arktiku, koji živi u vremenu posle velike globalne katastrofe. Osim što je zvezda filma, Kluni je i direktor ovog projekta, koji će premijerno biti prikazan 23. decembra ove godine u Americi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Rodin Eckenroth Getty Images via Guliver

Pročitajte još

Najnovije vesti