Džordž Kluni iskreno o porodičnim ,,mukama": Deca su nam pravi mali prasići

Džordž Kluni iskreno o porodičnim ,,mukama": Deca su nam pravi mali prasići

24/02/2021

0

Džordž Kluni po prvi put je iskreno govorio o porodici, braku sa Amal i svakodnevnim ,,problemima" sa kojima se susreće u poslednje vreme s obzirom na to da je češće kod kuće nego ranije.

Šarmanti glumac, Džordž Kluni, svoje slobodno vreme provodi u krugu porodice, a kako je pandemija korona virusa potrajala, pohvalio se da je postao čovek za sve, a kućni poslovi mu nisu strani.

Pročitajte: Kojim trikovima se Amal Kluni služi u braku?

Photo by Rachel Murray Getty Images for Hulu Via Guliver

 

 

- Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dve, tri mašine veša dnevno, a posuđe perem po ceo dan, jer su nam deca pravi mali prasići - rekao je uz osmeh i dodao: 

- Decu sa vremena na vreme morate i da okupate... Čak sam ošišao sina, ali to je ispalo veoma loše. Ipak, njemu će kosa brzo da poraste . Mislim, ja i sebe sam šišam. Nisam se usudio da ošišam ćerku jer bih upao u veliki problem i nevolju. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem ćerkinu predivnu dugu kosu - rekao je holivudski glumac koji sa suprugom Amal ima trogodišnje blizance.

Pročitajte: Neočekivan potez Klunijevih - Finansijska kriza, slamka spasa ili marketinški trik?

 

 

Iako se često nagađa, on i advokatica imaju uspešan brak koji uspevaju da sačuvaju od svih izazova sa kojima se neretko susreću. Iako ih je svetska pandemija sigurno uzdrmala, s obzirom na to da je sve stalo i da su morali da se priviknu novim uslovima života, oni su uspeli da sačuvaju zajednicu i porodicu. 

Kluni je prošle godine snimio i režirao film o globalnoj apokalipsi.

- Kad nam se dogodio Kovid-19, film koji govori o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na sasvim nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i o traženju svojevrsnog iskupljenja, ali sa početkom pandemije film se može protumačiti drugačije - govori o našoj nesposobnosti da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo - rekao je o filmu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Duncan McGlynn/Getty Images via Guliver

Slične Vesti