Petar Benčina ponovo bolestan? Glumac otkazao sve projekte

Petar Benčina ponovo bolestan? Glumac otkazao sve projekte

Autor: | 12/03/2021

3

Zdravstveno stanje Petra Benčine ponovo je narušeno. Naime, nove informacije o glumcu zabrinjavaju njegovu porodicu i prijatelje.

Pročitajte: Preslatko - Ljubavna priča Petra Benčine i Tamare Dragičević počela je ovako

Ata images

 

Jedan od najpoznatijih pozorišnih glumaca, Petar Benčina, ponovo muči muku sa zdravljem. Kako ekskluzivno saznaje Gloria, Petar boluje od obostrane upale pluća, a svi njegovi projekti otkazani su istog trenutka.

Pozorišna publika radovala se premijeri čuvene predstave Kaspar, gde je jednu od vodećih uloga trebalo da igra i Petar, međutim zbog pomenutog problema njegovo učešće je izostalo i sa ovog događaja.

Pročitajte: Zdravstveno stanje Petra Benčine narušeno - Glumac hitno hospitalizovan?

Nedavno, glumac je nekoliko dana navodno proveo u bolnici, zbog težeg oblika korona virusa kako su tada preneli domaći mediji.

Petar se uspešno oporavio, te je odlučno krenuo u nove pobede, međutim, zdravstveni problemi sa kojima se sada suočava osujetili su njegove planove.

Zdravstveno stanje Petra Benčine najviše brine njegovu suprugu

Njegova supruga, Tamara Dragičević oduvek mu je bila velika podrška i oslonac. Kroz život svoju ljubav nebrojeno puta su potvrdili, te su mnoge krizne situacije zajedno prebrodili. Verujemo da će se uz podršku supruge, ali i  bezuslovnu ljubav čitave porodice, Petar vrlo brzo uporaviti i nastaviti da niže uspehe.

Komentari (3)

Loading
Rusmira 16:04 13.03.2021
Odgovori

Meni tu nesto nije ok. Verujem da je prvo bila korona. Ali ovo posle tj. sad je apsolutno neodgovorno ponasanje prema plucima kojima treba vremena da se oporave i nema tu zezanja i " idem ja na probu u pozoriste". Nema toga bar neko vreme. Pluca su vam u oziljcima dragi moj.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti