Stiže preslatko pojačanje: Nikolija Jovanović ponovo trudna?

Stiže preslatko pojačanje: Nikolija Jovanović ponovo trudna?

Autor: | 05/03/2021

0

Nikolija Jovanović trudna je, kako prenose mediji, i sa Reljom Popović dobiće drugo dete. Pevačica se ovim povodom još uvek nije oglašavala, ali lepe vesti veoma brzo su se proširile.

- Nikolija je u drugom stanju. Pošto je trudnoća u ranom stadijumu, ona i Relja su odlučili da još ne govore o tome javno - otkriva dobro obavešteni izvor za "Srbija danas". 

Pročitajte: Nikolija Jovanović - Nedostaje mi moj stari život

 

Ata Images

 

 

da stiže peslatko pojačanje u dom popularnog para, nije potvrdila niti demantovala ni baka Vesna Zmijanac, koja je sigurno oveoma uzbuđena što se porodica njene ćerke širi.

Pevačica sa emotivnim partnerom Reljom već ima ćerkicu Reu, koju su dobili u septembru 2016. godine. Pre ove trudnoće, Nikolija je, nažalost, jednu bebu izgubila i to u februaru 2015. godine. 

Pročitajte: Trudna Nikolija Jovanović odustala od Atine, želi da se porodi u Srbiji

ATA images

 

 

- Dragi prijatelji, ne želim nikoga da opterećujem svojim privatnim životom, ali kako bih sprečio medijske priče želim da vas obavestim da smo danas Nikolija i ja saznali da smo izgubili bebu. Ovo je za nas težak dan, i samo ne želim da se od toga pravi nepotrebna senzacija. Hvala svima na lepim rečima i željama do sada, i unapred hvala na razumevanju - napisao je tada Popović na društvenim mrežama. 

Ipak, ubrzo nakon ovog nemilog događaja, sreća je ponovo zakucala na njihova vrata, a sada se čini ponovo to radi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još