Ne žali ni paru - Vesna Zmijanac ima plan vredan 30.000 evra?

Ne žali ni paru - Vesna Zmijanac ima plan vredan 30.000 evra?

Autor: | 02/02/2021

0

Od kada je počela pandemija korona virusa, finansijska kriza uzdrmala je čitavu muzičku scenu. I dok jedni snimaju spotove, kako bi zainteresovali publiku, drugi su postali "Influenseri", ipak ima i onih koji su odlučili da pokrenu sopstveni biznis i ne sede skrštenih ruku za vreme pandemije. Nikolija Jovanović osnovala je svoj modni brend, zajedno sa sestrom po ocu, Teodorom, a kako prenose domaći mediji i Vesna Zmijanac ima plan za biznis, vredan čak 30. 000 evra.

Pročitajte: Sudbina je tako htela - Vesna Zmijanac ovu želju nikada neće ispuniti

Naime, kako većinu vremena provodi na svom imanju u Bukulji, Vesna je dobila ideju da otpočne sa uzgajanjem aronije. S obzirom na benefite koje aronija ima na imunitet, Vesna je shvatila da bi uzgajanje aronije u doba pandemije korona virusa, bila odlična investicija.

Kako piše "Kurir" Vesna je već konstatovala stručnjaka za kontrolu kvaliteta zemljišta, raspitala se o uslovima za uzgajanje aronije. Kada su svi uslovi za uzgoj aronije potvrđeni kao pozitivni - plan Vesne Zmijanac mogao je da se realizuje. Pevačica planira da zasadi manju količinu aronije, a ako biznis krene kako treba, zasadiće još sadnica i u proizvodnju će uložiti čak 30.000 evra. Plan Vesne Zmijanac je da dokupi još zemljišta, ako se njena zamisao bude odvijala po planu i da uzgoj aronije pretvori u ozbiljan biznis.

Pročitajte: Vesna Zmijanac uživa na Bukulji - Privilegija je biti na selu, van grada, van stana

Sada pevačica traži ljude, kako bi oformila tim koji će raditi na njenoj plantaži u Bukulji, tvrdi izvor blizak Vesni.Ipak, ona još uvek nije potvrdila da li je ostavila mikrofon i ozbiljno se upustila u svoj novi, poljoprivrednički biznis.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti