Marina Visković donela neočekivanu odluku: Dosta je bilo

Marina Visković donela neočekivanu odluku: Dosta je bilo

Autor: | 08/03/2021

0

Marina Visković rešena je da ostvari sve svoje ideje i planove, pa tako i ovaj koji naizgled deluje banalno. Popularna pevačica se oglasila na društvenoj mreži Instagram i sa svojim pratiocima podelila šta planira da radi cele ove nedelje posvećene ženama.

Pročitajte: Marina Visković: Kritikuju me što ne rađam decu, a ja mislim da sam još uvek mlada

Ata Images

 

Pevačica je nedavno izbacila novu pesmu koja se zavrtela na svim radio stanicama, pa izgleda da joj korona pauza veoma prija. I dok priprema nove projekte i uživa sa svojim psom, Atilom, Marina je rešila da preduzme mali korak za čovečanstvo ali veliki u osnaživanju ženske populacije.

Marina Visković je rešila da cele ove nedelje, počev od današnjeg praznika, na pomenutoj društvenoj mreži izbacuje samo slike i video zapise gde je potpuno bez šminke i ikakvih filtera, kako bi na taj način pokazala da nijedna žena nema čega da se stidi - naprotiv.

Pročitajte: Marina Visković potpuno iskrena - Bivšeg ću uvek voleti!

 

 

- Ja sam od danas rešila cele nedelje naredne da postavljam klipove i fotke bez filtera , evo ga prvi! Ko hoće neka čestita i neka me prati! Uživajte u lepom danu.. - napisala je lepa pevačica u opisu videa.

Svim ženama je takođe poslala snažnu poruku i čestitku tokom svetskog dana žena, u nadi da će se žene ujediniti jer kako i sama kaže, žene su najjače kada su zajedno.

Pročitajte: Marina Visković prvi put posle operacije tumora - Prošlo je, idemo dalje

Instagram @marina_viskovic_official

 

 

- Svim dragim damama, ženama, majkama, kraljicama, sestrama, devojkama, ćerkama želim da čestitam 8. mart. Smatram da svaki dan treba biti dan žena i sve žene treba da se drže zajedno. Jer zajedno smo najjače, ljubim vas - kazala je Viskovićeva iz automobila bez trunke šminke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin