Marina Visković prvi put posle operacije tumora: Prošlo je, idemo dalje

Marina Visković prvi put posle operacije tumora: Prošlo je, idemo dalje

Autor: | 29/10/2020

0

Marina Visković tumor je operisala nedavno, ali je ta informacija tek sada isplivala u javnosti. Pevačica je operisala tumor dojke, a o zdravstvenim problemima uopšte nije pričala. Pevačica je pre nekoliko dana imala operacioni zahvat, a reč je o odstranjivanju benignog tumora na dojci. Zahvat je uspešno obavljen, ali Marina je veoma brzo bila ona stara.

Pročitajte: Marina Visković - Kritikuju me što ne rađam decu, a ja mislim da sam još uvek mlada

Prvi put posle operacije tumora, Marina se oglasila u medijima i iskreno ispričala kako se oseća.

- Osećam se sjajno, prvi put nastupam otkako je proglašena epidemija korone. A i pre toga sam ušla u neki projekat, tako da sam donela odluku da se malo povučem. Inače snimam nove pesme dok ovo sve traje - rekla je pevačica u emisiji "Ekskluzivno" i dodala:

- Ja nisam neko ko život servira na tacni i te neke stvari delim samo sa bliskim ljudima. Ali to je nekako izašlo, ja sam morala da se oglasim jer su me zvali ljudi. To je jedna rutinska operacija, to je bilo, prošlo, idemo dalje. Nisam ja preterano davala tome na značaju jer smatram da nemam ništa od toga. Izbegavam da pričam o tome, ali meni stvarno znači da se ne brinu ljudi koji mi pišu i misle da mi je život ugrožen. Nije ništa strašno, pregurali smo sve.

Pročitajte: Marina Visković potpuno iskrena - Bivšeg ću uvek voleti

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) дана 16. Окт 2020. у 10:03 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Najnovije vesti