Odustala od Atine: Nikolija Jovanović odlučila da se porodi u Srbiji

Odustala od Atine: Nikolija Jovanović odlučila da se porodi u Srbiji

Autor: | 22/08/2016

0


Nikolija Jovanović uživa u trudnoći i s nestrpljenjem čeka oktobar, kada će svom roditi ćerku, a nakon dugog razmišljanja odlučila je i gde će njihovu prvu naslednicu doneti na svet.

Ćerka Vesne Zmijanac je toliko vezana za svoju porodicu, ali i za familiju svog izabranika, pa je zanemarila sve privilegije koje bi njeno dete steklo rođenjem u Atini i rešila da se porodi u Beogradu.

- Nikolija je na početku trudnoće razmišljala da se porodi u Atini, gde ima stan, ali je brzo shvatila da bi tim potezom ražalostila mnoge iz svoje porodice. Beba koju će roditi je prva u obe familije posle mnogo godina. Svi joj se neizmerno raduju i jedva čekaju da je uzmu u naručje. To su stalno pričali pred Nikolijom, pa ona nije htela da im uskrati to zadovoljstvo - ispričao je izvor blizak paru za "Kurir".

Nikolija je potvrdila ova saznanja.

- Bilo bi baš komplikovano organizovati porođaj u Grčkoj, pre svega zbog meni bliskih ljudi koji se bebi raduju podjednako koliko i ja. Moja i Reljina mama jedva čekaju unuče, kao i naše bake, koje imaju blizu 100 godina. Ne bi imalo smisla da im ne pričinimo zadovoljstvo da ga odmah i ugledaju. Pored toga, Srbija je moja domovina i meni je ovde mesto za porođaj. Mogu samo da kažem da brojim dane i jedva čekam da to maleno biće držim u rukama - kaže Nikolija.

Ona je već spremila sobu za bebu, ostale su samo još neke sitnice. I baka Vesna je prionula na pripreme, pa je u svojoj kući na Bukulji opremila jednu prostoriju u kojoj će joj boraviti unuče. Ona se brine o Nikoliji, redovno ide s njom na preglede, a planira i da bude uz ćerku tokom porođaja. Bilo u sali, bilo ispred nje, ali svoje prvo unuče pevačica želi da vidi odmah po rođenju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Mirko Tabašević