Dodela „Zlatnog globusa“: Ove dame objasnile su šta je holivudski glamur

Dodela „Zlatnog globusa“: Ove dame objasnile su šta je holivudski glamur

Autor: | 01/03/2021

0

Zlatni globus 2021. godine- tokom sinoćnje večeri, posle nešto više od dva meseca zakašnjenja zbog pandemije virusa korona, održana je svečana dodela prestižnih nagrada. U poznatom hotelu „Beverly Hilton“ na Beverli Hilsu, a holivudska ceremonija okupila je, kako na crvenom tepihu, tako i virtuelno, neke od najvećih zvezda današnjice.

Dodela ,,Zlatni globus" donela je dozu glamura koji nam je nedostajao uprkos tome što je velikim delom održana u virtuelnom svetu. Holivudske zvezde potrudile su se da zablistaju iako su ostale u svojim domovima. Donosimo najbolja izdanja sa ovogodišnje svečanosti. Dok američki mediji smatraju da su mnogi autori oštećeni na sinoćnoj manifestaciji, modna izdanja sa ceremonije ipak su bila uzbudljiva.

Pročitajte: Kako je Dženifer Aniston reagovala kada je Bred Pit dobio Zlatni globus? (video)

Photo by Frazer Harrison/Getty Images Via Guliver

 

 

Prva zanimljivost ovogodišnje dodele prestižnih nagrada svakako je ta što je Kloe Džao, rediteljka rođena u Kini, osvojila nagradu za najbolju režiju za „Zemlju nomada“, dramu o vlasnicima kuća na točkovima u Americi pogođenoj recesijom. Ona je druga žena i prva rediteljka azijskog porekla koja je osvojila „Zlatni globus 2021.godine“ u toj kategoriji.

Glumice su se u toaletama javljale iz svojih domova, ali je očigledno da su za pažljivo promišljen autfit angažovale čitav tim stilista i šminkera. Bilo je to daleko od „kućnog izdanja“.

Slavne glumice pojavile su se u raskošnim, elegantnim kreacijama, a Selma HajekMargo Robi predvodile su ovu paradu, donoseći obilje glamura i blistavosti na ovo jedinstveno veče.

 

Pročitajte: Uzbudljivo i napeto veče - Ovo su dobitnici Zlatnog globusa (foto)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thefilmagic (@thefilmagic)

 

Hajekova je za dodelu nagrada obukla predivnu haljinu modne kuće „Alexander Mcqueen“ u jarkocrvenoj nijansi. Vatrenu haljinu upotpunila je nakitom cenjene američke kompanije „Harry Winston“.


Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Hollywood Foreign Press Association

 

Čuveni bračni par Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas dobili su čast da dodele jednu od prestižnih nagrada ‒ za najbolji dramski film. Lepa pedesetjednogodišnja Velšanka svojim izgledom bacila je u drugi plan sedamdesetšestogodišnjeg supruga Majkla. Ketrin je zablistala u dugačkoj crnoj haljini modne kuće „Dolce & Gabbana“ sa veoma visokim šlicem.

Zlatni Globus 2021.godine - Kakve su komade ponele Anja Tejlor-Džoj i Džulija Garner? 


Kejt Hadson izgledala je elegantnije nego ikad u „Louis Vuitton“ toaleti sa spuštenim ramenima i kaišem – detaljem koji je zaista transformisao ovaj, inače, klasičan autfit. Njena frizura u stilu starih holivudskih diva samo je dopunila utisak čistog luksuza.

 

 

Džulija Garner ove godine ponela je „Prada“ haljinu. Crno-bela kombinacija nikada nije izgledala sofisticiranije, posebno uz crveni karmin i zanimljivu frizuru.


Photo by Hung Vaango via Getty Images

 

 

Anja Tejlor-Džoj, prelepa glumica koja je postigla planetarni uspeh posle serije o šahu, u smaragdnozelenoj „Dior“ toaleti izgledala je kao boginja. Ovo izdanje je ono koje će se pamtiti i koje bi svima oduzelo dah na crvenom tepihu. Boja divne haljine sa dubokim dekolteom savršeno se stopila sa Anjinim porcelanskim tenom, a ogrtač je priča za sebe.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti