Selma Hajek razotkriva Holivud: Tačno je - ako ste zgodni lakše dobijate uloge

Selma Hajek razotkriva Holivud: Tačno je - ako ste zgodni lakše dobijate uloge

Autor: | 24/05/2017

0

Poznato je da dobar izgled otvara brojna vrata, a javna je tajna da Holivud nameće standarde lepote i mladosti koje mnogi glumci po svaku cenu pokušavaju da isprate.

Jedna od onih koja je rešila da Holivudu kaže ne je Kim Katral (61), najpoznatija po ulozi Samante iz serije “Seks i grad“. Glumica je nedavno otkrila da je okrenula novi list u svojoj karijeri jer je publika doživljava kao staru, te dobija samo ponude da glumi uloge starica.

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on Dec 7, 2016 at 11:45am PST

Selma Hajek je takođe rešila da razotkrije kako funkcioniše "mašinerija snova", pa je tako tokom okruglog stola na filmskom festivalu u Kanu istakla kako pametne glumice tamo nisu poželjne.

–Holivud je mašinerija koja želi da se reši  onih glumica koje pokažu pamet, i dodala da se mlade glumice tretiraju kao igračke –Oni kažu 'pronađite mi majmunicu' i možda ćemo zaraditi. Potom shvate da majmunica zna i da broji i žele da je se reše, bila je oštra meksička glumica.

–Tačno je, ako ste zgodni, možete lakše dobiti uloge, rekla je, ali i dodala da je neveroatno da se smatra kako su glumice, po pravilu, glupe ako su lepe.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: selma hajek

Najnovije vesti