Nesreća Nikoline Pišek: Još imam kratak dah, puls mi skače i posle najmanjeg napora

Nesreća Nikoline Pišek: Još imam kratak dah, puls mi skače i posle najmanjeg napora

Autor: | 24/02/2021

0

Nikolina Pišek za ,,Hello" o teškim trenucima kroz koje je prošla sa mlađom ćerkom, Unom Sofijom pre dve nedelje kada su se otrovale ugljen-monoksidom u stanu u Zagrebu, o tome kako je suprug predosetio da nešto nije u redu i kako danas gleda na celu situaciju...

Nesreća Nikoline Pišek koju je doživela nedavno potresla je sve. Voditeljka i njena mlađa naslednica preživele su trovanje ugljen-monoksidom zahvaljujući njenom suprugu koji je bio više stotina kilometara daleko.

U noći između 7. i 8. februara Nikolina Pišek shvatila je šta znači „sreća u nesreći“. Kada je poznatoj voditeljki i njenoj ćerki Uni u jednom trenutku pozlilo, nije ni slutila da ih, polako, ali sigurno, truje ugljen-monoksid koji je dopirao iz oštećene cevi za grejanje. Srećom, njen suprug Vidoje Ristović osetio je da nešto nije u redu i, s obzirom da je tada bio u Beogradu, telefonom je podigao pola Zagreba na noge. 

Pročitajte: Nikolina Pišek: Nesreća nikad ne dolazi sama

Hello!

 

 

‒ Još imam kratak dah, puls mi skače i posle najmanjeg napora, što se nikada nije dešavalo jer sam u prilično dobroj kondiciji. No, lekari su mi rekli da je potpuno normalno da tri nedelje osećam ovakve smetnje, a razloga za brigu biće samo ako se oni nastave. Una se ne žali ni na šta, ponaša se uobičajeno, ali iz predostrožnosti mora da joj se uradi EEG glave. Ne znam samo kako ćemo to izvesti jer noć pred snimanje ne sme da spava. Moraću da smislim način da obe budne dočekamo jutro.

Drama koja je prethodila dolasku u bolnicu Nikolina se seća nejasno i u fragmentima. Trebalo joj je pet, šest sati da se sabere, a narednih 12 osećala je užasnu mučninu, praćenu visokim pritiskom i izraženom tahikardijom.

Pročitajte: Posle nesreće oglasila se Nikolina Pišek o stanju njene ćerke

Instagram @nikolina_pisek

 

 

 

Kada se vratimo na ono “sreća u nesreći”, zaključujemo da je ovog puta sreća bila intuicija Vidoja Ristovića.

‒ Nisam od onih koji veruju u paranormalne stvari, ali Vidoje zaista ima “dvanaesto čulo”. No, njegova je reakcija bila zasnovana na logici. Zvučala sam suviše mirno i nekako pomireno sa činjenicom da usred noći Una neprestano povraća, dok je i meni veoma loše. Ponavljala sam: “Ma pusti, samo da se obe naspavamo, ujutru ćemo videti šta ćemo”. Lagano sam se “odjavljivala”, a kad se više nisam javljala, Vidoju je to bio signal za uzbunu - izjavila je Nikolina.

Pozitivan duh je ne napušta

Boris Karanović

 

 

‒ Ovih dana šalim se da sada znam koliko bi me se ljudi setilo da sam zaista otišla na onaj svet. Bilo je i potpuno neočekivanih poziva. Sudeći po reakcijama, moja sujeta vrlo je zadovoljna, a donekle znam i kako bi izgledala moja sahrana. Među prijateljicama sam sprovela mini-anketu kakav bi stajling odabrale za tu priliku. I u tom pogledu sam zadovoljna. - duhovito je ispričala voditeljka.

U trenutku dok je pričala o suprugu do izražaja je došla Nikolinina duhovitost, pa nam je rekla da je sada u problemu jer “kako da se svađa sa nekim ko joj je spasao život”. Naglašavajući da mora da mu oda priznanje, jer su ona i ćerka žive zahvaljujući njemu. A šta bi bilo da su se te subote posvađali?

Odgovor na ovo pitanje, kao i ceo intervju sa Nikolinom Pišek pronađite u najnovijem broju magazina "HELLO!", koji je u prodaji od 19. februara! 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti