Ona je zarobila srce Pavla Jerinića (foto)

Ona je zarobila srce Pavla Jerinića (foto)

Autor: | 16/02/2021

0

Supruga Pavla Jerinića, iako su prošle godine proslavili pune dve godine braka, ne pojavljuje se u javnosti, pa mnogi fanovi nisu znali ni da je popularni glumac oženjen. Jedan od "zloća" serije "Igra sudbine", o svom privatnom životu ne voli da govori, pa mu je dovoljno da se zna da mu je otac naš uspešni glumac Branko Jerinić

Pročitajte: Pavle Jerinić - Ne postoji glumački gen, već glumačko vaspitanje

Instagram printscreen @pavle_jerinic

 

‒ Imam starijeg brata. Živi u Kanadi, programer je u “Amazonu”. Ozbiljna je faca. To je najpametniji čovek kojeg poznajem. Jako sam ponosan na njega i srećan što ima lep život sa suprugom i detetom - otkrio je nedavno Pavle u intervjuu za magazin "Hello!". On je tada priznao i da ga veoma nasmejao naslov koji je pročitao na portalima kako je jedan od "najpoželjnijih neženja"

‒ Nasmejao sam se kad sam video naslov “Pavle je slobodan i pretenduje da postane najpoželjniji srpski neženja”. Niko nije kontaktirao sa mnom kada je pisao članak, a samo da je pogledao moj „Instagram“, shvatio bi da sam oženjen već dve godine - kroz osmeh je naveo glumac. 

 

 

Supruga Pavla Jerinića je prava lepotica

I dok uživaju čitajući zanimljive naslove o sebi, Pavle u privatnom životu vodi miran i srećan život. Najveća podrška mu je upravo supruga Ema, o kojoj za medije veoma malo priča. 

 

 

Svoju ljubav pre skoro tri godine krunisali su brakom, a fotografije sa brojnih putovanja, barem dok su ona bila moguća, supruga Pavla Jerinića i naš uspešni glumac delili su sa fanovima. Uživajte u nekim od njih. 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti