Nezamisliv bol: Jelisaveta Orašanin izgubila bebu, glumica otkrila kroz šta je prošla

Nezamisliv bol: Jelisaveta Orašanin izgubila bebu, glumica otkrila kroz šta je prošla

Autor: | 24/04/2023

0

Ispovest Jelisavete Orašanin

Borba za potomstvo je bitka u koju ulaze mnogi parovi, a želja za roditeljstvom mnogima se ipak ne ostvari. Najboljem se nadala i Jelisaveta Orašanin kada se upustila u proces vantelesne oplodnje kako bi dobila dete sa suprugom Milošem Teodosićem. Glumica je prošla kroz trnovit put, tokom kog je i imala pobačaj, ali nadu nije gubila.

Pročitajte: Kad se bogatašica uda za milionera, ovako se živi - Zavirite u Teodosićev i Jelisavetin dom u Beogradu (FOTO)

Instagram

 

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da budu jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - priznala je glumica u emisiji “TV lica kao sav normalan svet”.

Pročitajte: Kad Petra Teodosić slavi rođendan - Dva stajlinga, ne zna se koji je slađi, fotografije iz Italije oduševile FOTO

Instagram

 

Svoj bol Jelisaveta je pokušala da utiša zatrpavanjem sebe u rad i snimanja, i uprkos tome što se plašila neuspeha, smogla je snage da ne klone duhom. Kada je konačno ostala u drugom stanju nosila je dvojke, ali imala je saobraćajnu nesreću i preživela je samo Petra. Međutim, drugo dete, Bogdana, dobila je prirodnim putem i nije znala da je u trudna čitava tri meseca. Glumica je priznala da je ipak na kraju sve ispalo kako treba, uprkos boli kroz koji je morala da prođe da bi se ostvarila kao majka, te sada konačno uživa u skladnom porodičnom životu za koji se lavovski borila.

Pročitajte: Šta bi?! Mediji bruje o Milošu Teodosiću, oglasila se besna Jelisaveta Orašanin (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Tijana Vuković

Slične Vesti

Najnovije vesti