Cela Arena sinoć je gledala u Petru i Bogdana, ovako se bodri tata FOTO

Cela Arena sinoć je gledala u Petru i Bogdana, ovako se bodri tata FOTO

Autor: | 05/04/2024

0

Deca Jelisavete i Teodosića oduševila u prepunoj Areni

Košarkaši Crvene zvezde odigrali su sinoć meč protiv Olimpijakosa u Beogradskoj areni, gde su poraženi u 33. rundi Evrolige sa 89:86.

Dok je na terenu igrao Miloš Teodosić, na tribinama se našla njegova supruga Jelisaveta Orašanin sa ćerkom Petrom i sinom Bogdanom.

Nakon brojnih spekulacija o razvodu košarkaša i glumice, čini se da je ipak sve u najboljem redu.

Bane T. Stojanović/ATA Images

 

Jelisaveta je sa decom uslikana na utakmici, gde je bodrila supruga, dok su mališani nosili dresove Crvene zvezde, navijali za tatu i prisustvom ukrali svu pažnju publike.

Ono što su svi primetili i komentarisali jeste koliko mali Bogdan liči na svog oca, te da je slika i prilika slavnog sportiste.

S druge strane, Petra je mamina princeza – devojčica neverovatno liči na Jelisavetu, a kako je glumica otkrila svojevremeno, čak imaju i sličan karakter.

Pročitajte: Miloš Teodosić prvi put o razvodu braka - Izustio samo jedno, u Areni nastao muk

Bogdan je mirnije prirode, ali Jelisaveta je uverena da će se to promeniti s godinama.

Istakla je svojevremeno da deca vole da gledaju i košarku i predstave, kao i da još ne može da pretpostavi šta ih najviše privlači i čime bi mogli da se bave. Svakako imaju podršku roditelja šta god bude njihov izbor.

Podsetimo, porodica Teodosić je ranije živela u Bolonji zbog Miloševog angažmana u Italiji, a odnedavno su ponovo u Beogradu.

Bane T. Stojanović/ATA Images

 

Inače, ovo nije prvi put da se Jelisaveta nakon gradskih tračeva nađe u Areni.

Prošlog meseca uradila je isto, kada je zajedno sa Milošem napustila Arenu, a košrakaš je tada stao pred kamere, ali nije želeo da komentariše navode da se razvodi.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stefan Tomašević, Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti