Teodosići ponovo slave: Miloš i Jelisaveta presrećni, a sve zbog male Petre

Teodosići ponovo slave: Miloš i Jelisaveta presrećni, a sve zbog male Petre

12/02/2021

1

Još od kada se 8. januara rodio mali Bogdan, u domu Jelisavete i Miloša Teodosića ne prestaje da bude turbulentno. Lepe vesti i krupne odluke ređaju se jedna za drugom. Par je prvo slavio rođenje sina, a sada slave drugi rođendan ćerkice Petre.

Mamina i tatina prva radost, mala Petra, već puni dve godine, a ovo je drugi rođendan koji princeza proslavlja u Italiji.

Prva rođendanska čestitka ćerki Jelisavete i Miloša Teodosića pristigla je iz Srbije i to od tetke Milice. Naime, Jelisavetina sestre Milica Orašanin podelila je na svom "Instagram" storiju presladak trenutak, u kome se Petra i njen sin Pavle igraju. Fotografiju je iskoristila, kako bi svojoj sestričini poželela srećan drugi rođendan.

Pročitajte: Prefinjeno i luksuzno - Jelisaveta Orašanin na pragu novog doma? (foto)

Instagram screenshot

 

 

Dolazak Petre u život Miloša i Jelisavete, za njih je bio najsrećniji trenutak, a ponosni tata svojevremeno je otkrio i kako se snalazi u najvažnijoj životnoj ulozi.

- Sasvim nova uloga za mene i sigurno da je najlepša koju sam imao do sad u životu. Zasad mi ne ide loše, ali prošlo je tek nešto više od sedam meseci. Moram još mnogo da se dokazujem kao tata - uz osmeh je rekao Teo za "Novosti".

Pročitajte: Jelisaveta i Miloš Teodosić spremni za novi početak - Par kupuje kuću u jednom od najbogatijih gradova Italije?

- Nije teško uklopiti porodičan život i karijeru, ali je potrebno mnogo razumevanja. Ako se sve napravi kako treba, onda je pravo uživanje - istakao je Miloš, koji je velika podrška suprugi, sa kojom hrabro grabi napred, tako da ničija karijera ne trpi određene posledice.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti