Duplo slavlje: Bojana i Mirko presrećni, čestitke samo pljušte! (foto)

Duplo slavlje: Bojana i Mirko presrećni, čestitke samo pljušte! (foto)

Autor: | 21/08/2022

0

Bojana i Mirko imaju dva razloga za slavlje

Za Bojanu Rodić i Mirka Šijana danas je veliki dan. Par ne krije radost zbog prinove koja će doći u njihov dom kroz nekoliko meseci, a na vrlo simpatičan način otkrili su pol bebe.

Naime, Bojana i Mirko su okupili porodicu i prijatelje i u dvorištu, gde su pustili plave balone, time obelodanivši da očekuju još jednog dečaka.

Pročitajte: Popularna pevačica ponovo postaje baka - Sestre Rodić presrećne, stiže još jedna beba!

Instagram

 

Međutim, tu se slavlje nije završilo, već se naprotiv. Par je u Bojaninoj rodnoj kući u Titelu nastavio sa veseljem, a povod je prvi rođendan njihovog sina Zorana. Među zvanicama su, razume se, i članovi porodice Ražnatović - Bojanina rođena sestra Bogdana sa suprugom Veljkom i sinom Željkom.

Mali Zoran je imao čak dve torte sa vatrometima, ukrašene figuricama životinja iz džungle, a ceo ambijent bio je dekorisan zelenim i narandžastim balonima.

Pročitajte: Bojana Rodić i Mirko Šijan postali roditelji, dečak dobio posebno ime

Instagram

 

Prelepa mama je blistala u zelenoj haljini, držeći u naručju malog Željka koji je uzeo mikrofon i otpevao bratu Zoranu rođendansku pesmu, čime je oduševio sve prisutne.

Instagram

 

Podsetimo, pre mesec dana Mirko je samo bliskim prijateljima otkrio da će po drugi put postati otac, a danas su to zvanično potvrdili. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti