Neverovatna sudbina: Rialda Kadrić preminula je na ulici u Atini, baš kao i njena majka

Neverovatna sudbina: Rialda Kadrić preminula je na ulici u Atini, baš kao i njena majka

Autor: | 28/01/2021

0

Rialda Kadrić preminula je pre nekoliko dana na ulici u Atini u 58. godini. Vest o njenoj smrti u sekundi je obišla region, a neverica i dalje ne prestaje. Iako se davne 1984. godine odselila u London, gde se školovala, zaposlila i kasnije udala, život je iznenada izgubila boraveći u Grčkoj. 

Pročitajte: Otišla je Marija, a Boba od šoka ne može da govori - Oglasio se Vladimir Petrović

 

 

I dok je javnost sa nestrpljenjem iščekivala nastavak snimanja serijala "Lude godine", kome se Rialda veoma radovala, sudbina je imala drugačiji plan. Rialda Kadrić preminula je koračajući ulicama Atine, baš onako kao što je i njena majka, pre mnogo godina, izgubila svoj život. 

– Tog 16. januara 1991. godine moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život – reči su kojima je u jednom od retkih intervjua opisala razloge za tu, možda najvažniju životnu prekretnicu. Rialda je odlučila da nastavi život daleko od Srbije, a ovog januara, i to 26. i sama je izgubila život na ulicama velikog grada, baš kao i njena majka - od srčanog udara. 

Pročitajte: Preminula Rialda Kadrić - Legendarna Marija iz "Žikine dinastije" izgubila poslednju bitku

 

 

Njen partner u popularnoj seriji - Vladimir Petrović (66), koji je igrao Bobu, vest o smrti drage koleginice primio je sa velikim šokom. 

- Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne verujem - rekao je vidno postrešen Vladimir za portal "24sedam.rs".

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs youtube printscreen

Slične Vesti