Preminula Rialda Kadrić: Legendarna Marija iz "Žikine dinastije" izgubila poslednju bitku

Preminula Rialda Kadrić: Legendarna Marija iz "Žikine dinastije" izgubila poslednju bitku

Autor: | 26/01/2021

0

Preminula Rialda Kadrić - pred ovom vešću domaća javnost je zanemela. Legendarna Marija iz kultnog filma "Žikina dinastija" izgubila je borbu za život. Glumica je preminula u pedeset sedmoj godini, u Atini, gde je poslednjih godina živela.

 

 

Vest o smrti glumice potvrdio je za "Kurir" njen prijatelj Dušan, koji se od Rialde oprostio na svom "Facebook" nalogu.

- Iz naših života otišla je sinoć Rialda Šebek (1963-2021), glumica i psihoanalitičarka, draga drugarica. Rasplakao sam se posle ne znam ni ja kog vremena - sva kriza i depresija oko korone i ličnog života u doba ove društvene kuge nije mi dala povod da stupim u kontakt sa svojom tugom jer pokušavam da budem jak i preživim - napisao je on.

Rialda je postala poznata po ulozi Marije, u filmu "Žikina dinastija", a kako je jednom prilikom govorila u emisiji "Balkanskom ulicom", ona je prvi put Mariju igrala sa samo 13 godina.

 

 

 

 
- Prvi put sam se u životu poljubila pred filmskim kamerama. I naravno da sam ja tu glumila zrelost, jer sam ja htela da pokažem da ja to sve znam. Ne savetujem, probajte bez filmskih kamera - rekla je kroz smeh Rialda i dodala:
 
- To što sam ja možda izgledala zrelije, ili što neko dete i danas može da deluje zrelije, ili intelektualno, ne znači da emotivno to može da isprati - navela je ona tada.
 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti