Otišla je Marija, a Boba od šoka ne može da govori: Oglasio se Vladimir Petrović

Otišla je Marija, a Boba od šoka ne može da govori: Oglasio se Vladimir Petrović

Autor: | 27/01/2021

1

Smrt Marije iz "Žikine dinastije", glumice Rialde Kadrić, veoma je potresla ceo region. Informacija da nas je zauvek u 58. godini iznenada napustila Marija, osvanula je na društvenoj mreži "Faceook".

- Iz naših života otišla je sinoć Rialda Šebek (1963-2021), glumica i psihoanalitičarka, draga drugarica. Rasplakao sam se posle ne znam ni ja kog vremena - sva kriza i depresija oko korone i ličnog života u doba ove društvene kuge nije mi dala povod da stupim u kontakt sa svojom tugom jer pokušavam da budem jak i preživim - napisao je Marijin prijatelj Dušan. On je za domaće medije potvrdio da je preminula u Atini, gde je živela poslednjih godina. 

Pročitajte: Smrt Marije iz "Žikine dinastije" potresla region - Preminula Rialda Kadrić 

 

 

Ulogu Marije, po kojoj će je se publika večno sećati, trebalo je ponovo da zaigra u najavljenom nastavku serijala "Lude godine", ali je sudbina htela drugačije. Njen partner u popularnoj seriji - Vladimir Petrović (66), koji je igrao Bobu, vest o smrti drage koleginice primio je sa velikim šokom. 

- Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne verujem - rekao je vidno postrešen Vladimir za portal "24sedam.rs".

 

 

I dok je Rialda i posle "Žikine dinastije" nastavila svoju glumačku karijeru, Boba je krenuo drugim putem. Životi su im se u potpunosti razišli. Marija se 1984. godine odselila u London, gde se školovala, zaposlila i kasnije udala, a Vladimir je ostao u Srbiiji. Glumom se više nikada nije bavio, već je sreću pronašao u marketinškom poslu. 

Pročitajte: Bili su jači od svega - Punih 35 godina Mira Furlan volela je njega, bio joj je sve (foto)

 

 

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili. Srećno sam oženjen, imam dvoje dece, sina Igora i ćerku Anu. Oboje su završili fakultete, u braku su oboje, i pre tri meseca sam postao deda. Moj sin mi je podario unuka koji se zove Jere i upravo uživam sa njim - rekao je Vladimir svojevremeno za "Blic".

Iako su im se životni putevi razišli, Marija i Boba ostavili su večan trag u domaćoj kinematografiji, toliko snažan da će se još dugo, dugo prave ljubavi porediti upravo sa njihovom. 

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti