Nije samo Elena spremna za novi početak: Jugoslav Karić sa novom devojkom odlučio se za drastičan potez?

Nije samo Elena spremna za novi početak: Jugoslav Karić sa novom devojkom odlučio se za drastičan potez?

Autor: | 27/01/2021

1

Razvod Elene i Jugoslava Karića mesecima unazad jedna je od vodećih tema. Od kada je Elena sa svog "Instagrama" obrisala prezime Karić, u domaćoj javnosti sve su glasnija nagađanja o razvodu poznatog para. Ipak, Jugoslav i Elena odlučili su da se na tu temu ne oglašavaju.

- Godinama se trudim da svoj privatni život ne izlažem pod lupu javnosti i želeo bih tako ostane i sada - bio je kratak Jugoslav, kada su ga domaći mediji kontaktirali da bi saznali u kakvom su supružnici odnosu.

Pročitajte: Posle još jednog dokaza da je njihovoj ljubavi došao kraj, oglasili se Elena i Jugoslav Karić

- Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Dok je Elena sa decom ostala da stanuje u velelepnoj vili na Kosmaju koju je uredila po svom ukusu – ovako je o njihovom braku tada za "Blic" govorio izvor blizak paru.

Iako napise o svom razvodu nisu potvrdili, sve je izvesnije da je ljubavi zaista došao kraj. Naime, kako saznaje "Kurir" Jugoslav je srećno zaljubljen, a njegova nova devojka je advokatica, sa kojom se poznaje duži niz godina. Izvor blizak Jugoslavu za pomenuti list naveo je da Jugoslav ne samo da ima novu devojku, već planira da sa njom uskoro otpočne zajednički život.

Pročitajte: Elena Karić ovim postupkom zbunila javnost - Nagoveštaj da je brak sa Jugoslavom u krizi?

Iako, kako je nedavno pisao magazin "Story", članovi porodice Karić već duže vreme znaju da je Jugoslav slobodan čovek, za javnost su on i Elena još uvek u braku, jer niko od njih dvoje nije javno rekao da su se razišli. Jugoslav je još uvek ostao suzdržan od komentara i kada su glasine o novoj izabranici u pitanju, a da li su šuškanja istinita, vreme će pokazati.

Komentari (1)

Loading
jelena vlahović 16:28 11.02.2021
Odgovori

UH JUGIĆ JE SAN SNOVA...AKO GA OSTAVI ADVOKATICA-JAVLJAM SE...IMAM PRAVO, PRAVOSUDNI, ADVOKATSKI, MA NA KORAK OD ADVOKATURE ZBOG NJEGA, KAD VEĆ VOLI ADVOKATICE.....I MNOGO VIŠE ZA NJEGA.SAMO NEK SE JAVI U PODGORICU.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti