Komentar koji je probudio sumnje: On je novi dečko Elene Karić?

Komentar koji je probudio sumnje: On je novi dečko Elene Karić?

Autor: | 28/01/2021

1

Nova devojka Jugoslava Karića postala je glavna tema domaće javnosti, iako se on još uvek nije oglasio tim povodom. A sada su sve glasnija nagađanja o emotivnom životu Elene Karaman.

Elena je prodala vilu na Kosmaju i postala vlasnica nove zemlje, koju planira da pretvori u svoj novi dom. Za nju, novi dom, kako je na svom instagramu navela, znači i početak novog životnog poglavlja.

- Počastvovana sam što sam vlasnica ovog magičnog parčeta zemlje. Novi dom, novi počeci - napisala je ona na svom "Instagram" storiju.

Pročitajte: Novi početak Elene Karić - Neočekivan izbor iznenadio je mnoge

Instagram stori printscreen @elenakaraman.essenceofliving

 

 

Ipak, u javnosti su sve glasnija nagađanja da je Elena novi početak označila i u emotivnom smislu. Elenu već duže vreme domaća javnost povezuje sa njenim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom.

Da bi Dušan mogao biti novi dečko Elene Karić, sve je izvesnije. Na svom "Instagramu" fotograf je objavio Eleninu fotografiju, uz opis, koji priželjkuje svaka žena.

- Boginja u telu žene - napisao je on i time još više probudio sumnje u postojanje romanse, među njima.

Pročitajte: Elena Karić ovim postupkom zbunila javnost - Nagoveštaj da je brak sa Jugoslavom u krizi?

Ipak, Elena je odlučila da ni ovog puta ne komentariše navode. Poslednji put, dizajnerka enterijera jasno je stavila do znanja da svoje emotivne izbore više neće javno komentarisati.

- Nemam komentare za novine već pet godina, tako da ni ovo neću komentarisati. Hvala na razumevanju i doviđenja - rekla je ona za "Blic".

Novi dečko Elene Karić, samim tim ostaće još neko vreme tema koja javnost intrigira, a da li će Elena promeniti mišljenje i otkriti svoj emotivni status, ostaje da vidimo.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti