Posle još jednog dokaza da je njihovoj ljubavi došao kraj, oglasili se Elena i Jugoslav Karić

Posle još jednog dokaza da je njihovoj ljubavi došao kraj, oglasili se Elena i Jugoslav Karić

Autor: | 16/12/2020

0

Elena Karić razvod, odnosno glasine o njemu, već neko vreme odbija da prokomentariše. Glsine o krizi u braku Elene i Jugoslava Karića nedavno je potvrdila činjenica da je dizajnerka enterijera sa svog "Instagrama " obrisala prezime Karić, a sada se oglasio i izvor blizak paru, koji za domaće medije tvrdi da su se njih dvoje i definitivno razišli.

- Posle niza turbulencija koje su imali tokom više od petnaest godina bračnog života, Elena i Jugoslav su rešili da stave tačku na brak. Shvatili su da njihovi pogledi na budućnost nisu isti, te da više ne mogu da žive zajedno pod istim krovom. Zato Jugoslav već mesecima živi u strogom centru grada, u blizini restorana koji su pre nekoliko godina otvorili zajedno. U blizini tog stana nalazi se i dom njegovog brata Simona Karića. Dok je Elena sa decom ostala da stanuje u velelepnoj vili na Kosmaju koju je uredila po svom ukusu – objašnjava izvor blizak porodici za "Blic" i dodaje:

- Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, da su se emocije među njima ugasile, kao i da su jedan od razloga razlaza Elenina česta putovanja i priča o bliskosti sa jednim fotografom. Uveliko se spominje to da je Elena posvećena više prijateljima i fotografu sa kojim putuje i gaji ista interesovanja kada je njen spiritualni život u pitanju.

Pročitajte: Elena Karić ovim postupkom zbunila javnost - Nagoveštaj da je brak sa Jugoslavom u krizi?

Ipak, mediji su odlučili da osim izvora, pokušaju da čuju i Eleninu i Jugoslavovu stranu priče. Elena Karić razvod je ovako prokomentarisala:

- Nemam komentare za novine već pet godina, tako da ni ovo neću komentarisati. Hvala na razumevanju i doviđenja - rekla je ona za "Blic".

Dok je Jugoslav zamolio da se njegova odluka o čuvanju privatnog živoza ispoštuje.

- Godinama se trudim da svoj privatni život ne izlažem pod lupu javnosti i želeo bih tako ostane i sada - bio je kratak Jugoslav.

Da li je ovo definitivno kraj petnaest godina dugog braka, niko nije siguran. Ipak, baš zbog ovakve suzdržanosti partnera i truda da svoju intimu sačuvaju, čini se da još uvek postoji tračak nade da će ovaj, uistinu turbulentan brak ipak opstati i pobediti sve.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Story, Instagram