Dupla sreća: Porodica Rokvić ima ogroman razlog za slavlje

Dupla sreća: Porodica Rokvić ima ogroman razlog za slavlje

Autor: | 27/01/2021

0

Porodica Rokvić polako ali sigurno iza sebe ostavlja stresan period. Naime, pevač Marinko Rokvić operisan je početkom novembra prošle godine, a njegov sin Nikola je tada otkrio da je Marinko operisao cistu i da mu je stanje stabilno. 

Pročitajte: Marinko Rokvić pušten iz bolnice - Kako se oseća posle operacije?

ATA Images

 

Nepuna tri meseca kasnije, Marinko se dobro oseća, a vreme provodi u svom porodičnom domu. Porodica Rokvić danas ima čak dva prelepa razloga za slavlje, a pevač je za portal "24sedam" otkrio i o čemu je reč.

– Danas ću proslaviti dva datuma, pošto mi je i rođendan i 36. godišnjica braka. Iako je meni danas važan dan, unuci će biti glavni, naravno, kao i uvek – dodao je kroz osmeh Rokvić, pa se dotakao i svog zdravstvenog stanja.

– Oporavljam se, dobro sam. Do proleća ću opet biti onaj stari, u formi. Treba vremena za to, ali ne treniram fudbal. Znam da ne bi trebalo da imam teže fizičke napore, ne moraju to lekari da mi savetuju, pazim se – ističe pevač, a na pitanje ko se više uplašio tokom njegovog boravka u bolnici prošle godine, kaže da se njegova supruga Slavica definitivno prepala zbog te situacije.

Pročitajte: Marinko Rokvić hitno operisan! Oglasio se Nikola - Nadamo se najboljem

ATA Images

 

– Slavica se baš bila uplašila, ali dobro, sve je prošlo. Lepo me neguje i pazi, ugađa mi – pohvalio se Rokvić, koji otkako je počela pandemija najviše vremena provodi sa porodicom.

– Pošto sam ja preležao koronu, trebalo bi da budem malo opušteniji, ali ipak se i dalje pazim. Ne viđam se ni sa kim, fali svima to druženje. Ponekad odem sa drugarima na ručak, ali valjda će ovo proći uskoro. Zato se još nisam odlučio da li ću primiti vakcinu, s obzirom na to da imam antitela, a zbog zravstvenog stanja tek treba da se konsultujem sa lekarima oko toga – zaključio je Marinko.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti