Marinko Rokvić hitno operisan! Oglasio se Nikola: Nadamo se najboljem

Marinko Rokvić hitno operisan! Oglasio se Nikola: Nadamo se najboljem

Autor: | 11/11/2020

0

Marinko Rokvić nalazi se u bolnici gde je juče hitno operisan. Naime, posle rutinske kontrole lekari su ustanovili da pevač mora da ostane u bolnici, pa je u utorak uveče izvršen hirurški zahvat u Kliničkom centru Srbije, piše "Kurir". Pevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu.

Pročitajte: Ponosni deda Marinko Rokvić - Obećali su nam još unuka

Prema rečima članova porodice Rokvić, Marinko je dobro podneo intervenciju i postoperativni tok teče kako je planirano. Zbog pandemije virusa korona i bezbednosnih razloga, supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko su sprečeni da ga obiđu, ali su upućeni u njegovo trenutno zdravstveno stanje.

- Istina je da je tata juče operisan. Dobro se oseća i nadamo se da će sve biti u najboljem redu - rekao je Nikola za "Kurir".

Pročitajte: Marinko Rokvić - Ne razumem one koji kažu da više vole unuke od dece, nije to ista vrsta ljubavi


Marinko Rokvić dobro se osećao u poslednje vreme. Bio je veoma aktivan i ništa nije ukazivalo na to da mora na operaciju. Inače, Rokvić se poslednjih meseci povukao s muzičke scene i maksimalno posvetio porodici, a naročito unucima, s kojima je provodio najviše vremena. On nije prihvatao nastupe, već se pridržavao svih preporučenih mera koji je krizni štab doneo. Želeo je da sačeka da se situacija s pandemijom smiri, pa da nastavi sa radom.

Nikola se danas oglasio i na svom "Instagram" profilu gde je naveo da se njegov otac dobro oseća.

- Hvala vam na brizi, Marinko se dobro oseća, žilav je to momak! Sve vas pozdravlja - poručio je Nikola svim pratiocima, kao i Marinkovim kolegama i brojnim prijateljima koju su se veoma zabrinuli za pevačevo zdravlje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram