Otkriveno zbog čega je Marinko Rokvić iznenada morao na operaciju

Otkriveno zbog čega je Marinko Rokvić iznenada morao na operaciju

Autor: | 16/11/2020

0

Marinko Rokvić operisan je pre nekoliko dana u Beogradu, a vest je prilično uznemirila sve njegove kolege, prijatelje, kao i fanove. Naime, posle rutinske kontrole lekari su ustanovili da pevač mora da ostane u bolnici, pa je u utorak prošle nedelje izvršen hirurški zahvat u Kliničkom centru Srbije. Pevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu. Iako se sutradan oglasio njegov sin Nikola Rokvić, nije otkriveo zbog čega je Marinko morao da bude opeisan.

Pročitajte: Ponosni deda Marinko Rokvić - Obećali su nam još unuka

Prema rečima članova porodice Rokvić, Marinko je dobro podneo intervenciju i postoperativni tok teče kako je planirano. Zbog pandemije virusa korona i bezbednosnih razloga, supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko su sprečeni da ga obiđu, ali su upućeni u njegovo trenutno zdravstveno stanje. Nikola je za "24sedam" sada otkrio i zbog čega je njegov otac morao u bolnicu, kao i šta je operisao.

- Tata je operisao cistu. Dobro se oseća, hvala Bogu, oporavak se odvija dobro. Raspoložen je, ali su mu lekari rekli da mora još da ostane u bolnici. Svakako se nadamo da će ubrzo izaći iz bolnice zbog stabilnog zdravstvenog stanja – rekao je Nikola Rokvić.

Pevač je otpočetka pandemije provodio vreme sa svojom porodicom i pridržavao se svih mera koje su savetovane. Pre pregleda koji je obavio, Marinko je vežbao i bio aktivan, što je dokazao i objavljivajući na Instagramu fotografije kako vežba.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MARINKO ROKVIĆ (@marinkorokvicofficial)

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Pročitajte još