Atraktivna plavuša - Nova devojka Mustafe Sandala je sušta suprotnost Emini Jahović

Atraktivna plavuša - Nova devojka Mustafe Sandala je sušta suprotnost Emini Jahović

Autor: | 26/01/2021

1

Ljubav Emine Jahović i Mustafe Sandala okončana je pre nešto više od dve godine. Iako su na svoj brak stavili tačku, njih dvoje održali su prijateljski odnos, kako bi za svoje sinove Jamana i Javuza uvek bili tu. Upravo ta vrsta bliskosti neretko je bila povod za nagađanja o njihovom pomirenju, ali je Emina svima definitivno stavia do znanja da je ljubav sa Mustafom odavno završena priča.

- Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga. Cenim ga i poštujem zbog toga što sam provela mnogo, mnogo vremena s njim. Što se tiče nove ljubavi, to ne može nikada da se isplanira. Postoji vreme za nešto. Ja sam trenutno preokupirana poslom, svojom kućom i svojom decom. Mislim da mi sada nije vreme za ljubav, ali sam u principu uvek otvorena za te stvari. Ipak, znajući sebe i svoje kriterijume, neće biti lako - iskreno je rekla pevačica u intervjuu za "Blic".

Pročitajte: Emina Jahović - Mustafa će uvek biti otac moja dva sina, ali ništa više od toga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Baš kao i Emina i Mustafa je nastavio dalje sa svojim životom, a već neko vreme on je u emotivnoj vezi sa Melis Sutšurup. Atraktivna plavuša sušta je suprotnost Emini Jahović. Prvu fotografiju sa Melis Mustafa je objavio na svom "Instagramu" uz opis "Sve dok izgledaš ovako". A mnogi su primetili da pored lepe Melis, pevač izgleda nikad srećnije.

Da je ljubav obostrana potvrđuje i činjenica da je Melis u opisu svog "Instagram" profila stavila inicijale M.S. što bi bila početna slova njenog, ali i Mustafinog imena.

Pročitajte: Danima se piše o njenom sukobu sa bivšim mužem - Emina Jahović progovorila o svemu i stavila tačku na tu priču

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti