Srećan rođendan mom partneru: Elena Karaman ne može da sakrije emocije (foto)

Srećan rođendan mom partneru: Elena Karaman ne može da sakrije emocije (foto)

Autor: | 23/08/2021

0

Elena Karaman – ljubav inspiriše

Elena Karaman ponovo je na sedmom nebu, a za to je ovoga puta kriv jedan umetnik – Dušan Reljin. Više se i ne trude da sakriju koliko su zaljubljeni. Posle romantičnog letovanja na jugu Francuske i obostranih izliva nežnosti na društvenim mrežama, poznata dizajnerka enterijera poslala je uspešnom fotografu rođendansku čestitku u njenom stilu:

‒ Srećan rođendan mom najboljem prijatelju i partneru u svemu. Hvala ti što si otelotvorenje božanskog muškog prisustva i snažni nosilac prostora za moju dušu koja se neprestano razvija.

Pročitajte: Elena Karaman - ljubav i prvo letovanje sa novim izabranikom (foto)

Zajednička fotografija nastala je u prirodi, koju oboje veoma poštuju.

Instagram

 

Elenin izabranik živi u Njujorku, ima norveški pasoš, troje dece i brak iza sebe. Sarađivao je sa prestižnim magazinima i velikim svetskim zvezdama, od Dejvida Bouvija do Kim Kardašijan. Da sa dizajnerkom deli nešto više od prijateljstva pokazao je u aprilu, potvrdivši priče koje su se mogle čuti posle njenog razvoda od Jugoslava Karića. Tada je objavio Eleninu fotografiju sa romantičnom porukom: „Volim tvoja stopala, zato što su hodala po zemlji i kroz vodu dok me nisu pronašla“. 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti