Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža krstili kćerku - princezu Šarlot

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža krstili kćerku - princezu Šarlot

Autor: | 06/07/2015

0

U Crkvi svete Marije Magdalene u Norfolku juče je krštena princeza Šarlot Elizabet Dajana, drugo dete vojvotkinje Ketrin i vojvode Vilijama od Kembridža. Tridesettrogodišnja vojvotkinja za krštenje kćerke odenula je belu kreaciju brenda "Alexander McQueen" i upečatljivi šešir kuće "Jane Taylor", dok je malena princeza nosila haljinicu u kojoj je dve godine ranije kršten njen stariji brat - princ Džordž.
Ceremoniji svetog čina, koja je trajala 45 minuta, prisustvovali su kraljica Elizabeta II i njen suprug princ Filip, princ Čarls sa suprugom vojvotkinjom Kamilom, dok je princ Hari, kao što je već bilo najavljeno, bio odsutan. Prisutna je bila i porodica Midlton - roditelji vojvotkinje Ketrin, Majkl i Kerol, sestra Pipa i brat Džejms.
Kao i na krštenju princa Džordža, kumovi malenoj princezi bili su bliski prijatelji mladih supružnika, suprotno tradiciji da ta čast pripada pripadnicima evropskih kraljevskih kuća.
Nakon krštenja članovi kraljevske porodice, kumovi i gosti nastavili su sa slavljem na privatnom imanju kraljice Elizabete, a za službene porodične fotografije s krštenja bio je zadužen poznati fotograf Mario Testino (60).

Autor: Hellomagazin.rs
Foto: Guliver / Splash

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti