Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža častili Britance koji kampuju ispred porodilišta

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža častili Britance koji kampuju ispred porodilišta

Autor: | 28/04/2015

0

Grupa fanova britanske kraljevske porodice s nestrpljenjem iščekuje rođenje drugog deteta vojvotkinje Ketrin (33) i princa Vilijama (32), te su odlučili da kampuju ispred bolnice u kojoj će se vojvotkinja od Kembridža poroditi.
Opremljeni brojnim transparentima i rekvizitima sa simbolima kraljevske porodice, veseli Britanci želeli su da budu prvi koji će saznati za prinovu. Kada su poznati supružnici čuli za njihov potez, poslali su im čaj, kolače i kroasane.
- Kad su vojvoda i vojvotkinja čuli da se ispred bolnice okupila grupa ljudi, odlučili su da ih počaste kako bi znali da misle na njih i cene podršku koju im pružaju - izjavio je izvor blizak članovima kraljevske porodice.
- Kutije kolača bile su ukrašene roze mašnom pa nagađamo kako je to verovatno znak da će biti devojčica - izjavio je jedan od obožavalaca i dodao kako je to bio veoma lep gest kraljevskog para.
Inače, Britanci priželjkuju da se Ketrin porodi sutra, na dan četvrte godišnjice braka sa Vilijamom, i nadaju se da će roditi devojčicu.

Autor: Life Content

Foto: Guliver / Getty Images

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin