Dženifer Aniston: Nije istina da mi je sada Bred rame za plakanje

Dženifer Aniston: Nije istina da mi je sada Bred rame za plakanje

Autor: | 18/02/2018

0

Iako su glumački par Dženifer Aniston (49) i Džastin Teru (46) u službenoj izjavi početkom nedelje rekli kako se sporazumno i prijateljski razvode, njihovi bliski prijatelji tvrde kako je to 'daleko od istine'.

- Njihov odnos je sve samo ne prijateljski. Dženifer je gubila živce jer je Džastin počeo previše da se zanima za umetničku scenu Njujorka. Počeo je da se druži, s kako je rekla, hipsterima uključujući i mladu zgodnu fotografkinju Petru Kolins - kaže izvor blizak zvezdi 'Prijatelja'.

Dodaje kako je bilo samo pitanje vremena kada će puknuti njihov dvogodišnji brak jer je Teru stalno bio na žurkama sa novopečenim društvom i ponašao se kao da nije u braku.

 

- Džastin je čak govorio da je solo, jer su većinu vremena bili razdvojeni. Dženifer je za to vreme u Los Anđelesu bila posvećena jogi, zdravoj ishrani i smirenijem načinu života - kaže izvor blizak glumici.

Društvene mreže ovih su dana 'užarene' jer obožavaoci glumice žele da se ona opet 'spoji' s bivšim suprugom Bredom Pitom (54). Dženifer je svesna tračeva oko toga, ali negira da je Pit imao ikakvog uticaja na njen razvod braka.

- Nije istina da mi je sada Bred rame za plakanje - rekla je Aniston prijateljicama. Sa uskoro bivšim suprugom Džastinom, nije provela ni Dan zaljubljenih, što ju je dodatno rastužilo.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti

Pročitajte još