Posle sedam meseci tišine Džastin Teru progovorio o razvodu od Dženifer Aniston (video)

Posle sedam meseci tišine Džastin Teru progovorio o razvodu od Dženifer Aniston (video)

Autor: | 23/09/2018

0

Kada su u februaru najzad priznali da je njihovom dvogodišnjem braku došao kraj, nije bilo previše iznenađenja, posebno jer se večito pisalo i nagađalo kako je Dženifer Aniston i dalje zaljubljena u svog bivšeg supruga Breda Pita. Bilo kako bilo, i braku s Džastinom Teruom došao je kraj, a s odmakom od nekoliko meseci za medije je progovorio i on.

Trebalo je očigledno da prođe dugih sedam meseci da se o svom razvodu nazad oglasi i on - bivši suprug Dženifer Aniston - Džastin Teru, koji je o svemu odlučio progovoriti za The New York Times. 47-godišnji glumac otkrio je, između ostalog, da se nisu razišli u lošim odnosima.

- Dobra vest je da je to bio zaista vrlo nežan razlaz, bez ikakvih neprijateljskih naznaka. Zaista moram da pazim šta ću i kako reći - započeo je svoju ispovest Džastin Teru i dodao:

- Nismo umrli, niti smo jedno drugo gađali sekirama. Krenuli smo jednostavno svako svojim putem prijateljski nastrojeni. Znam da vam je to dosadno, ali poštujemo se previše da bi povredili jedno drugo. Ali, ne mogu da kažem da mi sve to nije slomilo srce, iz razloga jer sam znao da naš odnos više nikada neće biti isti.

 

Džastin Teru i Dženifer Aniston rastali su se u februaru posle nešto više od dve godine braka i sedam godina ljubavne veze. Zajedničku objavu o razvodu poslali su medijima, moleći da se poštuje njihova privatnost.

- Kako bi prekinuli sva daljnja nagađanja, odlučili smo da je vreme da objavimo naš razlaz. Odluku smo doneli zajednički krajem prošle godine. Mi smo dvoje najboljih prijatelja koji su odlučili da ne idu dalje kao par, ali nastavićemo da gradimo naše prijateljstvo - pisali su tada.

 

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash

Pročitajte još