Vojvotkinja na travi: Kejt Midlton uživala u igri sa svojim bosonogim mališanima (video)

Vojvotkinja na travi: Kejt Midlton uživala u igri sa svojim bosonogim mališanima (video)

Autor: | 11/06/2018

0
Kejt Midlton i princ Džordž na polo utakmici 14. juna 2015. godine

Vojvotkinja od Kembridža tokom humanitarne polo utakmice, na koju je stigla sa svojim dečicom, princem Džordžom i princezom Šarlot, pokazala je svoju najopušteniju stranu trčeći uokolo za veselim naslednicima.

Pošto su u subotu oduševili javnost pojavljivanjem na kraljičinom rođendanu princ Džordž i princeza Šarlot ponovo su u nedelju uspeli da budu glavne zvezde dana. Ovoga puta u društvu majke, vojvotkinje Kejt Midlton, koja je pokazala svoju zaigranu i opuštenu stranu.

 

U sklopu humanitarnog polo meča, koji je zaigrao i princ Vilijam, vojvotkinja od Kembridža stigla je u publiku da isprati ovo događanje sa svojim mališanima. U društvu ostalih mama i dece, Kejt se smestila na travnjak pa je uživala u igri sa svojim naslednicima.

 

Četverogodišnji princ Džordž i trogodišnja princeza Šarlot veselo su trčkarali po livadi, a u jednom trenutku pridružila im se i Kejt, koja je za tu priliku izabrala casual Zarinu haljinu i špagerice na punu petu.

Oduševljeni Džordž i Šarlot nisu skidali osmeh s lica, a bila je ovo jedinstvena prilika videti brižnu mamu u radosnim trenucima jer su u javnosti uglavnom uvek službeni i ozbiljni. Porodična idila trajala je za vreme cele utakmice, a pošto su se istrčali dečica i mama seli su na travnjak i pokazali trenutke nežnosti.

Kejt je u naručje uzela svoju princezu koja je ponovo oduševila stavom i grimasama. Malena naslednica bila je preslatka u bledoroze haljinici s podignutim prednjim delom kose i dečjim sunčanim naočarima s roze okvirima. Zaigrani stariji Džordž nosio je kratke pantalone bež boje i tamnoplavu majicu s kragnom.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti