Egocentrik, hladan otac ili bržni deda: Prinčevi Vilijam i Hari otkrivaju pravo lice princa Čarlsa

Egocentrik, hladan otac ili bržni deda: Prinčevi Vilijam i Hari otkrivaju pravo lice princa Čarlsa

Autor: | 08/11/2018

0

Princ Čarls definitvno ne nosi titulu omiljenog člana kraljevske porodice. Veliki deo javnosti smatra da je kriv za nesrećan život koji je vodila tragično stradala princeza Dajana i nagađa se da sa sinovima ima hladan odnos.

Novi dokumentarni film"Princ, sin i prestonaslednik: Čarls u 70-im godinama" (Prince, Son and Heir: Charles at 70) koji će biti prikazan na BBC-ju otkriva kakav je, zaista budući vladar britanske krune.

Prinčevi Vilijam i Hari su oca opisali kao brižnog, ali koji, nažalost, nema vremena koliko bi želeo da provodi sa svojim unučićima

-On je divan deda princu Džordžu (5), princezi Šarloti (3,5) i šestomesečnom princu Luisu, ali opet bih volio da više vremena provodi s unucima, rekao je princ Vilijam a vojvotkinja od Kornvola, Kamila je otkrila kako princ Čarls unucima rado čita romane Harija Potera i to tako što za svaki lik improvizuje drugi glas.

Njegov mlađi sin Hari ocu je neizmerno zahvalan na podršci koju mu je pružio na dan venčanja, kada je isprati vojvotkinju Megan do oltara.

-Rekao je da će rado to uraditi za Megan i da nas podržava. To je za njega bila fantastična prilika da pokaže podršku i otac mi je, zato znam da će biti tu kada nam zatreba - rekao je mlađi princ,a onda se kroz smeh prisetio jedne situacije tokom odrastanja.

-Pamtim da je oduvek bio opsednut gašenjem svetla u kući. To je nešto što danas prepoznajem i kod sebe. Moja supruga me zbunjeno pita zašto gasim svetla, a ja joj kažem da nam ne treba sedam upaljenih lampi već samo jedna - kroz smeh je rekao Hari.

Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty

Slične Vesti