Skromna Paris Hilton je oduševljena Srbijom

Skromna Paris Hilton je oduševljena Srbijom

Autor: | 25/09/2016

0


Paris Hilton, bogata naslednica porodice Hilton, dan pred veliku žurku u Beogradu na kojoj je puštala muziku provela je u apartmanu. Članovi njenog tima objašnjavali su joj ko je ko sa spiska zvanica srpskog džet-seta, a među tim ličnostima je i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, čije numere su joj pustili sa Jutjuba.

Kako je Paris u Beograd stigla oko jedan sat posle ponoći u petak, nije imala vremena da obiđe grad jer je već sutradan morala da se priprema za žurku. Kako bi bila odmorna i sveža, ona je spavala malo duže, a onda je članove svog organizacionog tima pozvala da joj se pridruže.

- Paris je doručkovala u sobi, a naručila je i kafu za čitav tim. Njoj su organizatori dali spisak zvanica i objasnili ko su najpopularniji ljudi na toj listi. Kako je toj listi bila i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, Paris je tražila da joj objasne koju vrstu muzike ona peva. Producenti su joj tada pustili neke od Cecinih numera. Takođe su joj objasnili čime se bave pojedine političarke i supruge biznismena koje će se naći na partiju - otkriva neimenovani izvor, a piše alo.rs.

Paris nije odsela u predsedničkom apratmanu, već u sobi od 30 kvadrata. Ispunjen je njen zahtev da soba bude puna svetla i da joj sve vreme bude dostupna određena vrsta obične vode sobne temperature.

- Ne znam tačno šta je očekivala, jer su predrasude o našoj zemlji velike u svetu, ali Hiltonova se oduševila Srbijom. Rekla je da se prijatno iznenadila gostoprimostvom i svime što je videla tokom vožnje gradom - objašnjava.

Ovo je prvi put da je bogata naslednica posetila Srbiju. Ona je organizovala žurku za 400 zvanica sa unapred određenim dres kodom, naime, svi su morali da budu obučeni u belo. Paris je, objavio je kurir. rs, za svoje pojavljivanje dobila honorar.

- Paris svoja pojavljivanja debelo naplaćuje, nigde ona ne ide bez honorara. Od ove žurke u Srbiji zaradila je čak 300.000 evra, pa nije ni čudo što priča kako se odlično provela. Organizatori su želeli da naprave spektakl, a u tome su uspeli, ipak, cena je vrtoglava - izjavio je neimenovani izvor "blizak organizatorima žurke koji je insistirao na anonimnosti".

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images, Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još