Ceca o Paris Hilton: Ona nema ništa zajedničko s mojom Anastasijom

Ceca o Paris Hilton: Ona nema ništa zajedničko s mojom Anastasijom

Autor: | 25/09/2016

0

U Beogradu je sinoć održana privatna zabava na kojoj su se zajedno našli glumačka zvezda Alen Delon, svetski poznata klaberka i starleta Paris Hilton i naša folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Ceci je jedino “zaduženje“ bilo da se veseli, Paris da pušta muziku kao di-džej, a Alen da uruči nagrade akademcima škole za japansko tetoviranje obrva.

Moj prijatelj je pravio žurku zatvorenog tipa, ništa spektakularno, osim što su pozvane i svetski poznate face. Ja sam tamo pozvana privatno, u svojstvu prijatelja, ne kao neko ko treba da uveliča proslavu ili bilo šta slično. Meni je drago kad svetske face dođu u Srbiju, jer to ima veze s promocijom naše zemlje i glavnog grada - rekla je Ceca, a piše "Kurir".

Ipak, čini se da starleta nije ostavila poseban utisak na našu folk divu, jer Ceci ne prijaju komentari koji su način života holivudske bogatašice uporedili sa životom njene ćerke Anastasije.

Paris Hilton je poznata kao mlada bogatašica, klaberka, tako da Anastasija i ona nemaju nikakvu zajedničku crtu! Osim toga, Paris je dosta starija od nje - kaže Ceca.

Napominje da neko poput Paris njenoj ćerki ne bi mogao da bude uzor.

- Njih dve apsolutno nemaju zajedničku crtu da bi moja ćerka pratila njen rad. Anastasiju bi pre zanimale Điđi Hadid ili Kajli Džener, to je njena generacija, a Paris nema nikakve veze s njom - rekla je Ceca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello!/Miloš Nadaždin

Slične Vesti

Pročitajte još