Ceca Ražnatović na partiju sa Paris Hilton i Alenom Delonom

Ceca Ražnatović na partiju sa Paris Hilton i Alenom Delonom

Autor: | 26/06/2016

0

Paris Hilton stiže u Beograd 24. septembra kao specijalna gošća na jednoj žurki, a za to je, dobila honorar od 300.000 dolara.

Bogata naslednica imperije "Hilton“ već nekoliko godina uspešno radi kao di-džej, pa će u srpskoj prestonicu prvi put održati nastup u sklopu žurke u organizaciji jedne firma koja se bavi japanskim iscrtavanjem obrva i postoji u celom svetu, saznaje Kurir.

Ali ona će se i provoditi uz srpske di-džejeve, i to ruku pod ruku sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Naime, organizatori ovog događaja su na svojoj zvaničnoj internet stranici objavili da će, pored Paris, i Ceca biti gošća na žurki koju inače organizuju svuda u svetu. Pošto postoji širom planete, ova firma ima praksu da za svoje klijente, ali i one koji će to postati jednom godišnje organizuju sjajan provod. Na tim žurkama obavezno je prisustvo jedne svetske zvezde, kao i najpopularnije ličnosti iz zemlje u kojoj se zabava organizuje. Zato je u Srbiji izbor pao na Cecu.

Inače, američka starleta će u Beogradu boraviti dva dana i biće smeštena, kako je zahtevala, u predsedničkom apartmanu, ali se još ne zna u kom hotelu.

Ovo je prvi put da Paris dolazi u našu zemlju, iako je više puta i ona sama najavljivala svoju posetu Beogradu. Kada je 2007. godine počela proizvodnja njenog šampanjca, između ostalog, i Srbija je bila na spisku država u kojima je planirana velika promocija. Međutim, pošto je Paris s tim biznisom u startu doživela fijasko, poseta Beogradu nikada nije organizovana.

Zajedno sa Paris Hilton i Cecom Ražnatović, specijalni gost na žurki trebalo bi da bude i Alen Delon.

Francuski glumac koji je šezdesetih godina stekao svetsku slavu našoj publici je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Poslednji obračun“ i "Asteriks na Olimpijskim igrama“, a svojevremeno je važio za najvećeg zavodnika."

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/guliver/getty

Slične Vesti

Najnovije vesti