Kraljevski trio: Hari, Vilijam i Kejt vas pozivaju da trčite sa njima (video)

Kraljevski trio: Hari, Vilijam i Kejt vas pozivaju da trčite sa njima (video)

Autor: | 17/10/2016

0

Princ Hari je pokazao svoju zabavnu stranu na humanitarnoj trci koja je organizovana u nedelju, na kojoj su mu se pridružili brat i snaja, princ Vilijam i vojvotkinja Kejt Midlton.

Kraljevski trio je prasnuo u smeh tokom snimanja promotivnog videa za maraton koji će se održati u Londonu sledeće godine. Kraljevska ekipa će se sastojati od njih troje, a veseli  "maratonci" su pozvali sve zainteresovane da se priključe njihovoj grupi.

Hari je ohrabrio sve one koji će učestvovati u maratonu , jer je povod briga o mentalnom zdravlju.

- Čestitam ako ste se priključili "Virgin Money London Marathon” - poručuje Hari na početku videa.

- Nadam se da su oni koji su bili prvi među vama u prijavama, više uzbuđeni, nego uplašeni!

Zatim je pozvao trkače da se pridruže kraljevskom timu:

- Vilijam, Kejt i ja bi želeli da vas pozovemo da trčite sa nama... Zajedno možemo započeti najveći nacionalni pokret kojim bi najzad zauvek izbrisali stigmu koja postoji o mentalnim oboljenjima i promenimo  priču za sve i svakoga - rekao je Hari.

Na kraju videa, kraljevski trio stavlja plave trake oko glave i kreće da se smeje.

Trka pod nazivom "Heads Together" je u humanitarnom smislu vrlo bliska kraljevskoj porodici. Ovaj divni trio se nedavno pojavio u Londonu na Dan mentalnog zdravlja, gde su iskoristili priliku da u govoru koji su održali, skrenu pažnju na važnost mentalnog zdravlja i njegovoj prevenciji i otvorenom razgovoru o tome, kao i da pozovu okupljene da im se pridruže na predstojećem maratonu.

- Svako od nas poznaje nekoga ko je prolazio kroz težak emocionalni period, i znamo koliko može da bude teško videti izlaz iz svega - Rekla je Kejt okupljenima na prijemu.

- Vilijam, Hari i ja osećamo da je naša dužnost da učinimo sve što možemo, uz vašu pomoć, da skinemo tamni veo sa priče o emotivnim problemima i posvetimo se pružanju podrške i pomognemo da se bol u takvim, teškim periodima lakše prebrodi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty

Slične Vesti

Najnovije vesti