Jovana i Željko Joksimović: Romantični odmor u Dubaiju

Jovana i Željko Joksimović: Romantični odmor u Dubaiju

Autor: | 14/05/2015

0


Kratak predah u Dubaiju sa suprugom Jovanom kantautoru Željku Joksimoviću bio je dragocen. Povod putovanja skladnog bračnog para bio je koncert pop zvezde u čuvenom "Montgomeri golf klubu", gde je, na opšte oduševljenje publike iz čitavog sveta, održao spektakularan nastup. Dok privodi kraju pripremu novog CD-a i učestvuje kao član žirija u regionalnom muzičkom takmičenju "X faktor", Željko je rado prihvatio poziv za gostovanje u najluksuznijem gradu na Bliskom istoku, a posle predivnih reakcija prisutnih siguran je da je to bila odlična odluka. Zbog toga će mu prvi nastup u Dubaiju ostati u najlepšem sećanju.
- Nosim predivne uspomene, bio je to jedan nesvakidašnji i nezaboravan koncert. Izuzetno mi je drago što sam imao priliku da nastupam pred toliko divnih ljudi i prijatelja koji su stigli sa svih strana sveta. Te noći sam zaista imao priliku da se još jednom uverim da muzika ne poznaje granice i da je univerzalni, multikulturalni jezik. Posebno mi je bila simpatična jedna grupa Kineza koja je bila u prvom redu i to sa kakvom emocijom su uživali i igrali uz pesmu "Lane moje".
Posebnu emotivnu notu ovom nastupu donela je i činjenica da je u ponoć bio rođendan njegove supruge. Kao veliki džentlmen, poznat po lepim manirima, Joksimović je i ovog puta imao pravo iznenađenje za ženu svog života. Nakratko je prekinuo nastup kako bi životnoj saputnici otpevao numeru "Jovano, Jovanke" i čestitao joj trideset četvrti rođendan. Ovakav romantični gest probudio je tanana osećanja i naišao na veliko odobravanje prisutnih.
- Jovana je moja ljubav i to je bila najmanja stvar koju sam mogao da učinim u tom trenutku - da ženi svog života otpevam "njenu" pesmu, tačno u ponoć. Bio sam presrećan gledajući je istovremeno onako zbunjenu i nasmejanu. Bilo je to pravo iznenađenje za nju.

Pravo rođendansko slavlje usledilo je narednog dana kada su i Željko i Jovana uživali u čarima Dubaija, a veče je bilo rezervisano za romantični izlazak udvoje.

- Potrudili smo se da tog dana maksimalno uživamo, a kasnije smo otišli na romantičnu večeru i proslavu rođendana u jednom restoranu blizu najveće građevine Burdž Kalife. Bilo je lepo, emotivno i romantično. Baš kao što i treba da bude za "njen" dan - iskren je naš popularni pevač kome visoke temperature nisu pokvarile raspoloženje.
- Trudili smo se da sve slobodno vreme između proba iskoristimo kako bismo uživali u lepotama Bliskog istoka. Čak ni vrućine od četrdeset četiri stepena nam nisu teško pale. Lepo smo se odmorili i napunili baterije za predstojeći period.
Srećni bračni par na gotovo sva putovanja ide zajedno, što je od neprocenjivog značaja za uspešnog kompozitora i izvođača, jer najlepše i najemotivnije trenutke u karijeri može da podeli sa suprugom. Osim toga, njeni saveti su mu uvek dragoceni, pa iako ne spada u osobe koje lako menjaju mišljenje, Jovanina intuicija mu je dragocena.
- Suprugina podrška i prisustvo na nastupima izuzetno mi znače. Verujem u njen ukus i mislim da je na njoj uvek težak zadatak - da me uveri ili razuveri da li je nešto dobro ili ne. Njena inteligencija i snaga, staloženost i ljubav promenili su mnoge stvari i učinile ih boljim - iskren je Joksimović.
Jednogodišnji sin poznatih supružnika Kosta nije bio sa roditeljima na putovanju jer je još mali za odlazak na daleke destinacije.
- Kostu su kod kuće čuvale bake, ipak je on još mali da ide sa nama na ovakva putovanja - zaključuje Željko.

Piše: Ivana Nikolić; Life Content
Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti