Mirjana i Miloš Krasić: Presrećni smo što će naša porodica uskoro biti bogatija za još jednog člana

Mirjana i Miloš Krasić: Presrećni smo što će naša porodica uskoro biti bogatija za još jednog člana

Autor: | 29/07/2015

0

Proslavljeni fudbaler Miloš Krasić koji trenutno igra za turski "Fenerbahče" i njegova supruga Mirjana krajem godine dobiće treće dete, što će im biti najlepši novogodišnji poklon. Skladni bračni par već ima dvoje dece - kćerku Milu, koja će u septembru napuniti četiri godine, i sina Mihajla, kome su nedavno proslavili prvi rođendan. Iako nisu planirali treću bebu, jer nisu osobe koje vole previše da maštaju o budućnosti, već se radije prepuštaju uživanju u sadašnjem trenutku, vest o prinovi ih je mnogo obradovala. Lepu novost saznali su neposredno pre proslave prvog rođendana njihovog sina.

- Nismo planirali treću bebu u ovom trenutku, ali smo svakako presrećni što će naša porodica uskoro biti bogatija za još jednog člana. Sada se osećam odlično, mada moram da priznam da sam prvih sedmica imala mučnine koje su karakteristične za početak trudnoće. Ali, kada ste okruženi ljubavlju bližnjih, ništa vam ne pada teško - iskrena je Mirjana za čiju trudnoću su prvo saznali samo najbliža familija i bliski prijatelji, dok sada već sa radošću sa svima dele srećnu vest.

Ponosni otac jednako je srećan zbog proširenja porodice, baš kao i njegova supruga.
- Presrećan sam što ću postati otac jer ne postoji ništa lepše što može da ti se dogodi. Mirjana i ja smo porodični ljudi i deca su smisao našeg života. Moja supruga nedavno je ušla u četvrti mesec trudnoće, tako da još nismo otkrili kog pola će biti naše treće dete, ali bez obzira da li će biti dečak ili devojčica, mi ćemo mu se podjednako radovati. Mila je izrazila želju da ovog puta to bude devojčica, pa ćemo videti da li će zaista dobiti sestricu - kaže uspešni sportista.

S obzirom na to da joj drugo stanje mnogo prija i da joj je ovo treća trudnoća po redu, Mirjana za sada nema potrebe da drastično menja stil života. Ona je tokom prvog rođendana svog mališana bila veoma aktivna i dobro raspoložena, tako da po njenom izgledu niko nije mogao da prepozna da će uskoro ponovo postati majka.
- Moram da priznam da je Mihajlov rođendan proslavljen dok sam još bila u drugom mesecu, tako da sam u tom periodu osećala izvesne tegobe, ali sam tog dana bila toliko srećna i toliko su me obuzele emocije zbog tog važnog dana, da apsolutno ništa nisam osetila - kaže ponosna majka koja je nedelju dana kasnije sa najužom familijom i kumovima bila i na Kosovu, gde su krstili svog mališana.

Posle tog svečanog događaja, porodica Krasiće otputovala je na odmor u Hrvatsku, gde su Mila i Mihajlo najviše uživali, a mala devojčica nije propuštala priliku da grli majku i da je ljubi u stomak. Brižna majka, i pored toga što ima uslove da priušti da se dadilje brinu o njenim mališanima, to ne želi već ih sama vaspitava i uči važnim životnim lekcijama uz pomoć svog supruga.

- O deci brinem sama i to je moje najlepše zanimanje. Mila je dobra i poslušna devojčica, sa njom je sve lako. I Mihajlo je dobar dečak, koji je uvek nasmejan i radostan - kaže gospođa Krasić, a njen suprug dodaje:
- Trudim se da Mirjani olakšam obaveze oko dece, ali ne menjam pelene. Moja supruga odlično se snalazi sa našim mališanima.

Srećni par nedavno je otputovao na nekoliko dana u Istanbul, gde žive sa prekidima od 2012. godine. Dok leto provode u Novom Sadu, gde imaju porodični dom, uživaju u svakom trenutku provedenom sa prijateljima, jer će uskoro ponovo otputovati u inostranstvo zbog Miloševih poslovnih obaveza.

Mirjana planira da se i ovog puta porodi u Novom Sadu, jer ima odlična iskustva sa iz tog porodilišta, u kome je donela na svet i Milu i Mihajla.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Hello!

Slične Vesti