Željko Joksimović: Ne mogu biti srećniji

Željko Joksimović: Ne mogu biti srećniji

Autor: | 12/04/2014

0


Željko Joksimović je jutro posle rođenja sina Koste odmah otišao da poseti suprugu Jovanu i njihovog prvenca, a posle tog susreta nije mogao da sakrije sreću i radost.

- Ne mogu biti srećniji. Sve je prošlo u najboljem redu, a Jovana i Kosta se sada osećaju odlično - kazao je Željko za „Blic“ nakon što je juče posetio suprugu u bolnici „Medigrup“ na Novom Beogradu.

Jovana Joksimović se porodila u četvrtak uveče a, kako kažu prijatelji, porođaj je prošao bez komplikacija.

- Porodila se putem carskog reza, ali nije bilo nekih komplikacija. Trudnoću je vodio profesor Ljubić, koji je i doneo malog Kostu na svet - kaže naš izvor.

Inače, Joksimović je rekao da su ime za sina on i Jovana izabrali isključivo zbog „zvučnosti“.

- Jednostavno nam se svidelo, nismo imali neki razlog da ga tako imenujemo. Zvučalo je simpatično - objasnio je srećni tata.

Joksimovićev kum estradni menadžer Bane Obradović kaže da se u noći kada se Kosta rodio slavilo do ranih jutarnjih sati.
- Dečak je živ, zdrav i ima 2,8 kilograma. Jovana se odlično oseća i sve je prošlo u najboljem redu. Proslavili smo rođenje Koste u društvu najbližih prijatelja i ostali do kasno - rekao je Obradović.
On je veliko slavlje s prijateljima i porodicom organizovao sinoć u jednom restoranu na Adi, a rekao je kako su i bake i deke malog Koste presrećni zbog prinove.

- Jovanina i moja porodica ne mogu biti srećnije. Svi jedva čekaju da ga vide. Nadam se da ćemo u ponedeljak uspeti da odvedemo sina kući - rekao je on.
Inače, mali Kosta je Željkovo drugo dete, jer iz prvog braka s Vesnom ima ćerku, osamnaestogodišnju Minu. Ona nije želela da komentariše to što je dobila brata, rekavši da "osećaje vezane za rođenje deteta deli samo s najbližima".

Jovana i Željko su u vezi od 2008, kada su se zbližili tokom zajedničkog angažmana na Evroviziji u Beogradu. Oni su nakratko raskinuli 2011. Jovana je tada izjavila da se ljubav ugasila.

Ipak, ubrzo su obnovili ljubav, posle čega je usledilo venčanje na Maldivima, gde su proveli i medeni mesec. Oni su nedavno proširili svoj stan, da bi sve pripremili za dolazak Koste.

Željkova bivša devojka Leontina Vukomanović rekla je za „Blic“ da joj je drago što su Joksimovići dobili sina.
- Presrećna sam zbog Jovane i Željka. Od srca im čestitam - rekla je kantautorka. Željko i ona su nekoliko godina bili u vezi, a ona je tekstopisac pesme "Lane moje" i njegovog poslednjeg hita "Ludak kao ja".

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti