Novak i Jelena Đoković: Blagoslov je što imamo jedno drugo

Novak i Jelena Đoković: Blagoslov je što imamo jedno drugo

Autor: | 15/07/2014

0


Najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji se prošle nedelje na Svetom Stefanu oženio Jelenom Ristić, otkrio je da je ostao bez daha kad je dugogodišnju devojku video u venčanici.

- Kad sam je prvi put video u venčanici kako se smeši i korača prema meni, izgledala je kao anđeo. Pokušao sam da budem potpuno koncentrisan na to što se dešava i da upamtim svaki detalj. Bio sam fokusiran na nju, na njen osmeh i na našu bebu. To je stvarno bio savršen trenutak - rekao je Nole.

Novopečena gospođa Đoković srećna je što su se njihovi snovi o bajkovitom venčanju pretvorili u stvarnost.

- Pravi je blagoslov to što je on deo mog života. Ne bih mogla da poželim boljeg životnog saputnika od njega - rekla je Jelena.

Venčanje je održano samo nekoliko dana pošto je Novak drugi put osvojio najprestižniji svetski teniski turnir - Vimbldon.

- Fenomenalan je osećaj biti u braku. Oženio sam se ženom koju volim i nema boljeg osećaja od tog. Osvojio sam Vimbldon i sad se spremam da postanem otac. Stvarno ne mogu da tražim ništa više - istakao je Novak.

Ekskluzivne fotografije, intervju i reportažu sa Noletovog i Jeleninog venčanja možete pogledati u najnovijem broju magazina Hello! koji je od juče u prodaji na svim kioscima!

Izvor i foto: Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još