Suzana Perić: Još uvek čekam pravog muškarca

Suzana Perić: Još uvek čekam pravog muškarca

Autor: | 05/01/2013

0

Dizajnerka Suzana Perić nedavno je proslavila četrdeseti rođendan u društvu najbližih prijatelja i članova porodice, a veliko slavlje organizovala je u restoranu „Knez“. Uspešna kreatorka proteklu godinu pamtiće po nizu uspeha na poslovnom planu. Prikazala je dve nove kolekcije, kao i novogodišnju liniju svečanih haljina, na čemu je radila predano i sa mnogo elana. Razlozi za radost nisu izostali ni kada je reč o njenom privatnom životu. Posebno je radosna zbog toga što je njena kćerka Tifani pošla u školu i odlično se snašla u novom okruženju i sa obavezama, te niže odlične ocene. Osim toga, obradovala se vesti da je njena sestra u drugom stanju i da će naredne godine postati tetka. Jedino što ovoj uspešnoj brineti nedostaje je „pravi muškarac“ koji će uspeti da joj osvoji srce.
Kako ste proslavili četrdeseti rođendan?
- To je bio predivan dan. Od ranog jutra bila sam sa mojom kćerkom Tifani koja me je probudila da bi me povukla za uši, a potom smo otišle do mojih poslovnih prostorija gde su me saradnici i prijatelji iznenadili tortom. Srećna sam što radim sa ljudima sa kojima sam veoma bliska i koje smatram familijom. Pravu proslavu organizovala sam narednog dana u restoranu „Knez“ sa najbližim prijateljima. Mislim da jedan slavljenik ne može više da poželi. Sa mnom su bili moji najbliži prijatelji, ali sam bila presrećna zbog dolaska mojih prijatelja iz Sarajeva koje dugo nisam videla. Bilo nas je dvadesetak i divno smo se zabavili.
Da li vas je i kćerka nečim iznenadila?
- Tifani je vrlo pažljivo dete. Ceo dan mi je u školi pravila i poklon i čestitku, a jedino što je poželela jeste da ne izlazim sa drugaricama to veče, već naredno, kako bismo nas dve same proslavile rođendan kod kuće.
Koju želju ste zamislili dok ste gasili svećice?
- Poželela sam, pre svega, da su svi meni bliski ljudi zdravi i da budemo skupa. Poslovno, želim da se potrudim da brend “SP” bude jači na stranom tržištu i da osvojimo i druge zemlje osim Nemačke, gde već odlično poslujemo. Što se tiče želja na privatnom planu, ne bih se bunila da "taj princ" već jednom dođe.
Tifani je ove godine pošla u školu, kako se snašla u novom okruženju?
- Tifani je odličan đak, stekla je već radne navike, svaki dan obuče svoju uniformu i pohađa nastavu od devet ujutru do pet po podne. Škola “Kreativno pero” pokazala se kao odličan izbor i ja već vidim razliku u ponašanju svog deteta. Uči tri strana jezika, obožava svoju učiteljicu Aleksandru, a ja od nje redovno dobijam detaljne izveštaje iz svakog predmeta, ocenu njenog ponašanja, procenu napretka i nema prostora da ja ne znam šta joj se dešava ili kom predmetu bi trebalo da posvetimo više pažnje. Odlična je u crtanju, što meni posebno imponuje i prava je štreberka. Uvek je pogodi kada ne dobije maksimum poena. Učitelji su prezadovoljni, ona uživa, a ja sam presrećna što je sve tako. Ima mnogo novih prijatelja, ali i prvu simpatiju, što je meni izuzetno simpatično.
Kako planirate da provedete njen predstojeći raspust?
- Otputovaćemo sa mojom drugaricom i njenom kćerkom na neku planinu, samo treba da odaberemo gde ćemo. Deo odmora ćemo provesti sa mojom sestrom, sa kojom nam je svaki trenutak predivan.
Možete li da kažete da pored sebe imate "pravog muškarca"?
- Jedini muškarac koji je tu za mene je moj otac. Nadam se da ću moći uskoro da vam kažem da imam partnera koji me je potpuno oborio s nogu. Tip sam žene koja ne može da otpočne vezu samo da bi bila sa nekim, kad bude trebalo da se desi, desiće se.
Čime vas najlakše može osvojiti neki muškarac?
- Jedino mi je važno da se smejemo, podržavamo, razumemo i osvajamo jedno drugo svaki dan.
Spadate li u žene koje i same osvajaju muška srca?
- Prilično sam konzervativna po tom pitanju. Još verujem da muškarac treba da osvoji ženu. Naravno da umem da zavedem, ali nisam napadna.

Tekst: Life Content, Ivana Nikolić

Foto: Life Content, Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti