Suzana Perić: Dva povoda za slavlje

Suzana Perić: Dva povoda za slavlje

Autor: | 18/10/2012

0

Dizajnerka Suzana Perić organizovala je spektakularnu proslavu sedmog rođendana svoje kćerke Tifani u igraonici „Okean“ na beogradskom Senjaku. Uspešna dama tom prilikom obeležila je i polazak u prvi razred svoje mezimice koju je upisala u privatnu školu „Zlatno pero“. Tog dana sve je bilo podređeno slavljenici kojoj su došli drugovi iz škole, predškolskog, ali i nemačkog obdaništa koje je pohađala u ranom uzrastu.
- Odlučili smo se za igraonicu „Okean“ jer moja kćerka mnogo voli Senjak, a osim toga i njena škola se nalazi u blizini. Tifani je od mojih saradnika dobila na poklon prelepu haljinu koja je izrađena specijalno za tu priliku, pa je izgledala kao prava mala princeza. Program je bio osmišljen tako da su deca imala animatora koji je organizovao različita takmičenja prilagođena njihovom uzrastu, pa su mališani uživali u odmeravanju snaga u različitim aktivnostima. Kako je reč o veoma luksuznoj igraonicu, devojčice su imale na raspolaganju sobu za šminkanje, a mogle su da koriste i 3D prostoriju, kao i da razgledaju akvarijum ili da se kupaju u bazenu - počinje priču za magazin "Hello!" Suzana.
- Potrudili smo se da i posluženje bude zanimljivo, posluženi su slani specijaliteti u veselim bojama, što je deci bilo vrlo zanimljivo. Torta je rađena prema motivima iz crtanog filma „Mia i ja“. Reč je veoma aktuelnom crtaću koji Tifani obožava.
Ponosna majka je svoju mezimicu obradovala novom sobom, dok joj je tetka kupila ajpod uređaj za slušanje muzike.
- Dobila je zaista predivne poklone, ali se najviše obradovala ajpodu koji joj je poklonila tetka. Ja sam joj kupila potpuno novi nameštaj za njenu sobu, pošto je krenula u školu i sada ima nešto drugačije potrebe nego pre godinu dana. Inače, jako sam uzbuđena što je moja devojčica pošla u prvi razred. Odlučili smo se za „Zlatno pero“ jer svako odeljenje ima petnaest učenika, uče engleski, francuski i italijanski jezik i sva deca nose uniforme - objašnjava Suzana i dodaje da kćerki nije mogla da ispuni samo jednu želju, a to je da joj Severina dođe na rođendan.
- Tifani obožava Severinu i želela je da je pozove na rođendan, ali to je bilo nemoguće jer je ne poznajemo. Zna sve njene pesme i često igra uz njih, a ja ću joj sigurno kupiti i komplet svih diskova poznate pevačice. Osim toga, izrazila je želju da joj kupim i belog miša jer obožava životinje, pa kod kuće već imamo čivavu i dve mačke.
Posle proslave rođendana svoje jedinice, jedna od naših najboljih dizajnerki vratila se poslu, jer je do kraja godine očekuje mnogo novih izazova.
- Ima mnogo novina u poslu. Pre svega, uradila sam novu modnu liniju pod nazivom „Fashion Business Dress Code“, koju sam pripremala poslednje dve godine. Reč je o garderobi namenjenoj poslovnim damama, koja nije toliko striktna već sadrži i dozu ženstvenosti, a može da se nosi i danju i za večernje prilike. Neki komadi se već prodaju u mojoj radnji, a neki se tek rade. Uskoro ću predstaviti javnosti i moju novu kolekciju pod nazivom „Zima u Sen Tropeu“, za koju planiram da organizujem veliku reviju, a početkom decembra uradiću i novogodišnju liniju za koju ćemo napraviti prezentaciju u mom butiku - otkriva Suzana.
- To nije kraj. Na jesen počinje sa radom salon „Beauty Suzana Perić“ u kome će dame osim garderobe moći da dobiju i usluge vrhunskih frizera i šminkera, kao i osmišljavanje celokupnog stajlinga. Biće to mesto gde će svaka žena moći u potpunosti da se spremi za bilo koju priliku. Očekuje me i predstavljanje kolekcije na „Nedelji mode“ u jednoj zapadnoevropskoj zemlji, ali za sada ne mogu da otkrivam detalje o tome - zaključuje lepa brineta.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti