Dženifer Lopez: Još patim zbog razvoda

Dženifer Lopez: Još patim zbog razvoda

Autor: | 16/03/2012

0

Pevačica Dženifer Lopez pokazala je svoju savršenu liniju u četvrtoj deceniji na naslovnoj strani američkog magazina “Vogue”. U crvenoj lepršavoj haljini i visokim potpeticama Dženifer izgleda bolje nego ikad. Pored toga što se i dalje bavi muzikom lepa Latinoamerikanka je i sudija u rijaliti šou programima, a ima i svoju liniju odeće i parfema. U žiži interesovanja poslednjih meseci je zbog svog novog dečka Kaspera Smarta.

U intervjuu Dženifer je prvi put otvorila dušu i ispričala da uprkos svemu još nije prebolela razvod od Marka Entonija.
- I dalje smo prijatelji i naravno roditelji ali treba još mnogo vremena. Teško je. Ali osećam se veoma ponosno zbog načina na koji smo to uradili. Činimo najbolje za našu decu - kaže Dženifer koja ima blizance Emu i Maksa.

Poznata pevačica rekla je kako bi volela da svoju romansu sa Kasperom Smartom drži dalje od očiju javnosti.

- On je divan. Ali to ste već videli. Ne želim da pričam previše o njemu jer je to moja privatnost - rekla je kratko Dženifer.
Prema rečima njenog menadžera Benija Medina pevačici ne smeta što je njen dečko mlađi od nje 18 godina. Naime, Dženifer je nakon rastanka od Marka Entonija samo poželela da dobije ono što joj je u tom trenutku bilo potrebno, a to je pošlo za rukom mladom koreografu.

Izvor: Blic
Foto: Vogue

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti